La mulţi ani cu întârziere ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

La mulţi ani cu întârziere !


Doi dintre cei mai reprezentativi jucători din scurta istorie a clubului F C Olt ,şi-au sărbătorit  ziua de naştere. Este vorba despre fostul fundaş stânga,  Aurel Mincu şi fostul portar, Ion Anghel. Ambii au avut o contribuţie majoră la ascensiunea fotbalului din această zonă.


Aurel Mincu este născut în Bucureşti la data de 1 noiembrie 1957.A debutat în fotbal la Dinamo Bucureşti. La Viitorul Scorniceşti  a fost legitimat  în vara anului 1978, mai précis la 27 iulie 1978, fiind transferat de la Steagu Roşu Braşov. A evoluat mai întâi ca jucător de atac, după care la Viitorul, a fost retras pe flancul stâng al apărării. A făcut parte din lotul echipei F C Olt în sezonul 1981 – 1982 când echipa a obţinut cel mai bun rezultat,  locul IV.









Ion Anghel este născut la 2 noiembrie 1955 în localitatea Vlad Ţepeş, judeţul Călăraşi. Este cel mai fidel jucător din istoria clubului. A slujit clubul din Scorniceşti, aproape 20 de ani. A început fotbalul la Sportul Studenţesc. La Viitorul  fost legitimat în primăvara anului 1975 şi a rămas alături de club în toate momentele, inclusiv după 1990, când clubul din Scorniceşti a trecut prin moment mai puţin plăcute








Chiar dacă a întârziat ”Arena Olteană”  le urează celor doi ”La Multi Ani”  ,multă sănătate  şi  fericire alături de ce dragi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu