Vedița Colonești a anunțat primele transferuri ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Vedița Colonești a anunțat primele transferuri !

 




Vedița Colonești a anunțat, de curând , că a reuşit să semneze contracte cu  doi fotbaliști cu experiență  care au făcut parte din lotul echipei în cel mai bun sezon din istoria clubului când echipa s-a luptat pentru promovare în liga secundă. Este vorba despre Alex Cincă și Nicolae Ruță.

Cei doi sunt primii sosiți dintr-o lungă listă care stă pe masa conducerii administrative. Ne vom baza numai pe jucători cu experiență nu mai avem timp de experimente. Am bătut palma cu Cincă și Ruță pentru o perioada de un an și jumătate. Suntem în discuții și cu alți jucători cu experiență care au sarcină să scoată echipa din subsolul clasamentului și dacă jocul rezultatelor ne este favorabil, vrem să terminăm în prima parte a clasamentului”  ne-a declarat primarul localității Colonești, Nicolae Stan. Din vechiul lot nu au mai fost opriți decât 6 jucători.

 

Vedița Colonești se va reuni după sărbători la stadionul din localitate pentru ca în perioada 1-9 februarie să efectueze un cantonament, la moderna bază sportivă din comuna Valea Iașului, deținută de omul de afaceri Benone Lazăr.  Acolo, de-a lungul vremii, profitând de bunele condiții și de ospitalitatea inimosului argeșean, mai multe echipe de Liga 1 și-au făcut stagiile de pregătire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu