Vedița transferă jucător din liga 1 ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Vedița transferă jucător din liga 1 !

 


Activitate intensă la clubul Vedița în ultimele zile ale anului. Astăzi, conducerea administrativă a grupării din Colonești a mai perfectat trei transferări .După Cincă și Ruță, ultimii sosiți la echipa antrenată de Mircea Stan sunt, un atacant și doi  fundași centrali. Se știe că Vedița Colonești a avut probleme în sezonul de toamnă atât în apărare cât și în zona ofensivă. 


Cei trei jucători legitimați sunt, atacantul Tiberiu Mihai Coman (2002) - foto, de la Mioveni, fundașii de 1,95,  Ionuț Cătălin Teodorescu  și Stancu Andy Robert jucător crescut de Universitatea Craiova . Primul de la Alexandria și cel de-al doilea de la A C S O Filiași. Jucătorul transferat de la C S M Alexandria poate fi folosit și ca atacant.

 

Atacantul Tiberiu Mihai Coman este fără îndoială cel mai cunoscut. Coman  este născut la 4 ianuarie 2002 la București și a debutat în fotbal la Rapid București. A mai evoluat Unirea Bascov , F C Argeș II Pitești și C S Mioveni, echipă în tricoul căreia a debutat și în prima ligă. Pentru C S Mioveni Coman a jucat 14 meciuri și a marcat 3 goluri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu