C S M Slatina - Dunărea Călăraşi 0-2 ( 0-2 ) - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

C S M Slatina - Dunărea Călăraşi 0-2 ( 0-2 )


C S M Slatina  şi-a încheiat aventura în Cupa României.  Echipa revelaţie, a ediţiei  2018 – 2019 a Cupei, C S M Slatina  (Liga a IV-a), a scris istorie prin prezenţa sa pe tabloul principal.

Pentru amatorii de statistică, echipa slătineană va figura la loc de cinste  în competiţia numărul doi a fotbalului românesc. Cine şi-ar fi imaginat aşa ceva în urmă cu un an, când echipa nici măcar nu exista.

Aici se cuvine să amintim  şi antrenorul care a făcut posibilă participarea în competiţie, prin faptul că a reuşit să cucerească Cupa României- faza judeţeană, Iulian  Mitrache . Fără succesul  respectiv , perfomanţa de astăzi a echipei antrenate de Boby Verdeş nici nu ar fi fost posibilă .

Despre partida pe care C S M –ul a susţinut-o astăzi împotriva, Dunării Călăraşi, nu sunt prea multe de spus. Diferenţa de valoare între cele două echipe a fost atât de evidentă  încât orice analiză a jocului este inutilă.


Aproximativ  1500 de spectatori au asistat astăzi la o partidă  care   nu a stat sub semnul echilibrului decât primele şapte minute. În minutul 8 , Vali Alexandru de la oaspeţi deschide scorul printr-o lovitură cu capul. Golul doi a fost marcat tot cu capul, la o fază asemănătoare dar derulată pe partea opusă. A fost un corner,în minutul 29,  Dobroslavlevici se înalţă şi stabileste scorul final.

 C S M Slatina : Gavriş – Preda, Băbuţi, Scheau, Stancu – Popescu, Tudor, Radu, Precup – Stănică , Ceapă. Au mai jucat : Turlea şi Manea

Dunărea : Lungu – Şandru, Dobroslavlevici, Şeroni, Mendy – Kouakou, Bourceanu, Honciu, Munteanu -  Drăghiceanu, Valentin Alexandru. Au mai intrat ; Guzun, Cârnat, Clemence

Arbitrii : Mihai Amorăriţei (Câmpina-Prahova), ajutat la cele două tuşe de Florin Pucheanu (Ulmi-Dâmboviţa) şi Alexandru Mihăilă (Râmnicu Vâlcea - Vâlcea).



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu