De la Piteşti la Curtişoara ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

De la Piteşti la Curtişoara !



ATENŢIE ! Meciul de la Curtişoara  se va disputa sâmbătă cu începere de la orele 11,00. Deşi pe site-ul forului  organizator apare data de 16 septembrie, ambele echipe au căzut de comun acord ca partida să  fie devansată  cu o zi. Astfel partida Oltul Curtişoara - C S M Slatina se va  pe juca, sâmbătă, 15 septembrie 2018 

Etapa a V a, începe mâine la Balş cu partida, Viitorul  Băleasa – F C Olt Scorniceşti. Centrul atenţiei însă, va fi la partida derby  dintre Oltul Curtişoara, liderul clasamentului şi C S M Slatina, revelatia Cupei României.

Echipa  slătineană se reîntoarce  la  "judeţeanul " nostru cel de toate zilele. Victoria spectaculoasă din  cupă a trecut, acum, până la  aflarea următorului adversar, C S M Slatina trebuie să repete  isprava  şi duminică la Curtişoara., unde va întâlni, liderul, Oltul. 

Chiar dacă joacă pe treren propriu, Oltul Curtişoara nu este favorită, parcursul celor două echipe , este întradevăr fără greşeală , numai că  CSM Slatina a evoluat pe un traseu mult mai anevoios, meritul fiind mai mare,  aşa că duminică porneşte cu prima şansă.

Un joc important este şi cel de la Văleni, unde echipa gazdă, Vedea, primeşte vizita celor de la Potcoava, echipă ce a acumulat  maxim de puncte. Un egal ar avantaja Vediţa Coloneşti principala  urmaritoare a celor din fruntea clasamentului.

Etapa  5 / 16 09 2018

Oltul Curtisoara - CSM Slatina
Avantul Coteana - Viitorul Rusanesti
Viitorul Osica de Jos - Unirea Radomiresti
Vointa 2012 Babiciu - Academica Bals
ACS Viitorul Baleasa - FC Olt Scornicesti – sâmbătă
Vedita Colonesti - Viitorul Gradinile
V. Valeni N.Titulescu - Petrolul Potcoava
Oltetul Osica - Vointa Schitu
Recolta Stoicanesti - Oltul Slatioara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu