Mâine, meciuri importante la Potcoava şi Slatina. - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Mâine, meciuri importante la Potcoava şi Slatina.


Miercuri , 12 septembrie, cu începere de la ora 17, 00, avem etapă intermediară în primul eşalon judeţean. . Capul de afiş al etapei este fără îndoială partida de la Potcoava dintre echipa gazdă, Petrolul şi Vediţa Coloneşti.

Ambele echipe au maxim de puncte, până acum,  aşa că cine va  câștiga,  se va desprinde. Un egal ar ajuta cealaltă echipă cu maxim de puncte, Oltul Curtişoara care se poate impune la Rusăneşti.  Ultima partidă disputată între cele două s-a încheiat cu victoria categorică, 4-0 în favoarea echipei din Coloneşti. Pentru oaspeţi au marcat , Gălan, R. Stancu şi Ov. Stan ( 2 )

Meciurile etapei intermediare se dispută la  concurenţă cu partida din Cupa României, C S M Slatina – F C Argeş. Mâine pe stadionul 1 Mai din Slatina, cu incepere de la ora 16, 30, echipa locală C S M,  va încerca să furnizeze surpriza  şi să treaca de F C Argeş şi astfel  să pătrundă pe tabloul principal    al competiţiei. Ultima echipă slătineană care a jucat în şaisprezecimi a fost Alro Slatina, acum 8 ani. La 22 septembrie 2010, Alro elimina la penaltiuri, F C Sporting Vaslui ( foto ) echipă de cupe europene la data respectivă.



Etapa  4 / 12 09 2018 – etapa intermediara, ora 17, 00

Oltul Slatioara - Oltetul Osica
Vointa Schitu - V. Valeni N.Titulescu
Petrolul Potcoava - Vedita Colonesti
Viitorul Gradinile - ACS Viitorul Baleasa
FC Olt Scornicesti - Vointa 2012 Babiciu
Academica Bals - Viitorul Osica de Jos
Unirea Radomiresti - Avantul Coteana
Viitorul Rusanesti - Oltul Curtisoara
CSM Slatina - Victoria Dobrun ( amânat )


Un comentariu: