Unirea Radomireşti a reuşit transferul toamnei ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Unirea Radomireşti a reuşit transferul toamnei !


Unirea Radomireşti a speculat din plin retragerea din campionat a echipei Vedea Văleni. Cum în zonă, fotbalul moare câte puţin în fiecare zi, Stoicăneşti, Drăgăneşti, Crîmpoia, Dăneasa,  sunt doar câteva exemple, singurii care se străduiesc să ţină sportul rege în zonă sunt cei de la Radomireşti.

Săptămâna  trecută, oficialii echipei,  au  adus în lotul echipei lui Mitică Moşteanu, unul dintre cei mai tehnici jucători din ultimii ani,din primul  eşalon judeţean. Este vorba despre, Ionuţ Cornel Ilie foto, dreapta  ) , cel cunoscut sub numele de, Mungioi.

Ionuț  Ilie, face parte din acea categorie de jucători care dau strălucire competiţiei. De ani de zile, indiferent de tricoul care îl poartă,  datorită talentului său, Mungioi, se află printre favoriţii celor prezenți la stadion. Din păcate, lipsa unei echipe reprezentative a  judeţului  în eşaloanele superioare,  a făcut ca mulți jucători talentați să nu poată să-şi valorifice talentul pe care îl au.

După patru sezoane în tricoul echipei Vedea, Mungioi a  debutat la Unirea, ieri în partida cu F C Olt, reuşind să şi marcheze un gol spectaculos.  Cu el în echipă, cel puţin până la vară, echipa din Radomireşti va fi una dintre echipele care se va bate pentru partea superioară a clasamentului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu