C S M Slatina - 2018, va avea viaţă mai lungă ca, C S M Slatina 2009 ? - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

C S M Slatina - 2018, va avea viaţă mai lungă ca, C S M Slatina 2009 ?

Apariţia la startul Ligii a IV a a celor de la C S M Slatina, a crescut interesul pentru fotbalul de la acest nivel, cel puţin în teritoriu. Retragerea echipei A S Milcov nu s-a resimţit decât un an, echipa slătineană reuşind cu succes să suplinească absenţa echipei susţinute de cipriotul Kannas Charalambos şi să dea valoare competiţiei.

    1  C S M Slatina   17  17  0  0  89 – 4  51 p

C S M Slatina, nu este un nume nou în fotbalul slătinean. Vă reamintim că în urmă cu nouă ani , mai précis  în vara anului 2009 conducerea primăriei de atunci, a vrut să dea o replică, celor care susţineau echipa fanion a judeţului, Alro,  şi s-au grăbit să înfiinţeze o echipă, pe care mai apoi au abandonat-o. În 2011, după doi ani perfecţi, cu două promovări consecutive, C S M Slatina - 2009, echipa antrenată de Marius Popa, rămâne fără susţinere şi se desfiinţează.  

Nouă ani mai târziu,Slatina,  rămasă fără fotbal în apropierea alegerilor, reapare în peisaj tot cu o echipă susţinută de primărie şi cu un traseu, până acum,  identic cu cel din 2009. Atunci, golgheterul echipei era Alin Burcea, considerat la mijlocul anilor 2000, marea speranţă a fotbalului din această zonă, iar astăzi îl avem pe vâlceanul, Grigore Ceapă.

Cu excepţia meciurilor din Cupa României, nici astăzi, ca și atunci, publicul nu se înghesuie la meciurile de fotbal susţinute de noua echipă. Atât tribuna oficială cât şi tribunele stadionului sunt aproape  goale. În urmă cu zece ani, absenţa se justifica prin faptul că, Alro Slatina, era echipa fanion a oraşului, astăzi probabil, competiţia modestă ţine lumea departe de stadion. In partidele disputate în deplasare însă, asistă un număr mai mare de spectatori decât de obicei.

Fără rival în competiţie, C S M Slatina – 2018, va merge la baraj şi din vară probabil va evolua în Liga 3. Ţinând cont că alegerile locale sunt în 2020, unii, manifestă un scepticism în legătură cu viitorul acestei echipe şi dau ca punct de sosire, anul respectiv. Aruncând o privire peste istoria  recentă a fotbalului slătinean, avem toate motivele să-i credem.

Până atunci, iată care sunt cele mai importante moment ale echipei C S M Slatina- 2018 , în sezonul de toamnă.

Şaisprezecimile Cupei României, ediţia 2018 – 2019.
  • C S M Slatina, va rămâne în istoria competiţiei ca fiind singura echipă din campionatul  judeţean care pătrunde pe tabloul principal în ediţia 2018-2019. Pentru a ajunge printre primele 32 de echipe, a fost nevoie să treacă de echipe de tradiţie ale fotbalului nostru, Universitatea Craiova şi F C Argeş, sunt cele mai bune exemple. C S M Slatina este eliminată cu scorul de 2-0 de Dunărea Călăraşi, echipă ce evoluează în Liga 1.
Golgheterii echipei :
  • Grigore Ceapă  ( foto ) – 20 de goluri marcate, Precup – 14, Bâră – 12, Turlea -7, C. Radu, Stănică – 6, Barbuţi – 5, Ov. Popescu -3, Stancu, Andronache – 2, Truşcă, Scheau, Fl. Tudor, Cr. Mihai, V. Preda, Mateiaş – 1 ( 3-0 la masa verde cu Victoria Dobrun si Recolta Stoicăneşti )
Jucători folosiţi (în ordinea apariţiilor în teren ) :
  • Bărbuţi, Scheau, Precup, Ceapă, V.Preda, Ov. Popescu, C. Radu, Stănică, Tudor, Bîră, Gavriş, Stancu, Mateiaş , Andronache, Turlea, Prisăceanu, Truscă, Cr. Preda, Mihaiu, Militaru, Manea, Belu.
  • Antrenori Boby Verdeş şi Mircea Voicu.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu