Oltul Curtişoara dă cel mai bun marcator în turul Ligii a IV a. Gică Aria ratează locul doi, datorită meciului pierdut la masa verde. - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Oltul Curtişoara dă cel mai bun marcator în turul Ligii a IV a. Gică Aria ratează locul doi, datorită meciului pierdut la masa verde.


Turul Ligii a IV a s-a încheiat, dar a lăsat în urmă date interesante pentru iubitorii de fotbal, dar şi pentru pasionaţii de statistică. Astăzi vă prezentăm principalii marcatori ai primei părţi a sezonului 2018 - 2019. După cum veţi vedea sunt nume cunoscute, pe majoritatea îi găsim pe listele marcatorilor şi în ediţiile  anterioare.

Aşa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor, principalii marcatori , provin de la echipele clasate în partea superioară a competiţiei.  Chiar dacă are cele mai multe goluri marcate, nu C S M – ul dă golgheterul turului.

Arena Olteană vă  prezintă clasamentul principalilor marcatori :



1 Andrei Vasilescu ( Oltul Curtişoara) - 25 goluri 
Cel mai prolific jucător al sezonului de toamnă, este Andrei Vasilescu cu 25 de goluri. Vasilescu, este un abonat al podiumului marcatorilor de câţi-va ani de când joacă în campionatul ligii a IV a. A fost în fruntea clasamentului şi la Inter Markus, la A S Milcov sau Juventus Slatina. Prezenţa lui, este un câştig pentru competiţia în care evoluează.

2 Grigore Ceapă  ( C S M Slatina ) - 20 goluri.

Atacantul slătinean este o prezenţă nouă în liga a IV a - Olt, el este transferat de la Cozia Călimăneşti, echipă ce evoluează în competiţia similara a judeţului vecin, Vîlcea. La finalul sezonului trecut, Ceapă a marcat pentru echipa sa, 18 goluri , fiind alături de Săraru şi Schinteie principalii marcatori ai grupării din Călimăneşti.

3 Florin Aria ( Vediţa Coloneşti ) – 19 goluri

Florin Aria, putea fi pe locul doi dacă echipa sa, Vediţa Coloneşti, nu pierdea la masa verde, partida cu Viitorul Băleasa, în partida respectivă, Florin Aria a marcat de trei ori. Anul trecut, golgheterul celor din Coloneşti a fost, Robert Stancu. În acest sezon, Stancu nu a evoluat pentru campioni, nici un minut. În lipsa piteşteanului, Aria a evoluat în atacul echipei unde a făcut cuplu, pe rând, cu Dani Popa  sau  Marian Cârstea.

4 Dorin Vasile ( Oltul Slătioara )                    16

5 Cornel Craiu ( Unirea Radomiresti )        15

6 Lucian Năvală ( Viitorul Osica de jos )    14

7 Gabi Precup ( C S M Slatina )             13  

    Dani Popa ( Vedita Colonesti )                   13

8  Ionut  Bîră ( C S M Slatina )                 12    

   Mihai Năvodaru ( Petrolul Potcoava )  12    

    Cosmin Stoian  ( Voinţa Băbiciu )            12

9  Dragos Furtuna ( Olteţul Osica )               11

10  Mădălin  Coman ( Petrolul Potcoava )    10

       Popa Marco ( Petrolul Potcoava )            10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu