Retrospectivă liga a V a. Valea Oltului Cilieni. - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Retrospectivă liga a V a. Valea Oltului Cilieni.

 Foto : Mijlocasul echipei Valea Oltului CilieniFlorin Netejoara , alături de Nicolo Napoli

Valea Oltului Cilieni este  lidera seriei a 4 a, dar cu un avantaj fragil faţă de principala umăritoare, Gloria Vişina. Revenită în seria a 4 a după o absenţă de un an, echipa din Cilieni a reuşit să termine prima parte a campionatului pe primul loc.

  1  Valea Oltului Cilieni   11  10  0  1  48 - 7  30 p

Avânt de partea sa , atacul şi apărarea, echipa antrenată de Florin Cheiţă şi Valentin Bălan,  se diferenţiază faţă de partenerii de competiţie prin numărul mare de goluri marcate ( 48 ) şi prin numărul mic de goluri primite, doar 7. În meciul direct cu principala urmăritoare, atacul şi-a făcut pe deplin datoria şi a marcat nu mai puţin de 4 goluri în poarta celor de la Gloria Vişina.

Valea Oltului Cilieni este o campioana de toamnă merituoasă dacă este să o judecăm după parcursul constant pe care l-a avut. După primele etape, echipa din Cilieni reuşise să marcheze nu mai puţin de 18 goluri, 10 chiar în  debutul competiţiei. Singura înfrângere a înregistrat-o în etapa cu numărul 7,   la Corabia.

Cilieni este locul de naştere al cunoscutei interprete de muzică popular, Steliana Sima. Şi în jurul echipei de fotbal există o emulaţie, la partidele de acasă, dar şi din deplasare, asistă un număr de spectatori, peste medie.

  • Valea Oltului Cilieni este o echipă de tradiţie a fotbalului judeţean. Mai jos va prezentăm un articol din ziarul Oltul din august 1970 , în care găsim cronica partidei, Petrolul Potcoava – Valea Oltului Cilieni din debutul campionatul judeţean, ediţia 1970 – 1971

Golgheterul echipei Florin Petrovici - 20 goluri

Cea mai frumoasa victorie – Valea Oltului Cilieni – Gloria Vişina 4-1
Cea mai urâtă înfrângere – Dunarea Corabia – Valea Oltului Cilieni 2-0
Cele mai multe goluri marcate într-o partida Valea Oltului Cilieni – Viitorul Orlea 10 – 0
Cele mai multe goluri primite Valea Oltului Cilieni – Juventus Gura Padinii 9-3



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu