Guvernul Ungariei investește în fotbalul românesc ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Guvernul Ungariei investește în fotbalul românesc !

La un an şi jumătate de la momentul în care a promovat în premieră în Liga 1, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a parcurs un drum foarte sănătos, s-a transformat într-o echipă serioasă a campionatului, iar în această ediţie a reuşit să intre în topul formaţiilor care oferă cele mai mari salarii.
Ajutată de banii veniţi de la Guvernul de la Budapesta, trupa din Covasna se află în lupta pentru play-off, are în plan construirea unui nou stadion, iar marele câştig este că întreaga comunitate s-a alăturat echipei. Cum s-a ajuns aici? Plătind salarii la care alte echipe abia promovate nici măcar nu se gândesc.

Iar dezvăluirea îi aparţine lui Emilian Hulubei, preşedintele Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Non-amatori din România, care a pus-o pe Sepsi imediat după FCSB, CFR şi CS U Craiova în topul bugetului de salarii din fotbalul românesc: "Sepsi OSK a început să plătească salarii fabuloase pentru nivelul fotbalului românesc. Vorbim de sume în jurul a 10.000 - 12.000 de euro. În acest moment, cel mai bine plătesc FCSB, CFR şi Craiova. Şi Astra plătea bine, dar nu mai e cazul", a declarat Hulubei, marţi dimineaţă, la Digi Sport.

Condusă de Eugen Neagoe, cu Ibrahima Tandia pe post de vedetă, Sepsi e pe locul al patrulea, cu 33 de puncte, la egalitate cu Viitorul, sub Craiova (38 de puncte) şi la mare distanţă de FCSB (40 de puncte) şi CFR Cluj (46 de puncte).
Sursa : Prosport

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu