Şansă pentru campioana Oltului . - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Şansă pentru campioana Oltului .



Argeş - Olt - primul joc în Argeş, iar meciul decisiv pe teren propriu.Se va juca cu promovarea pe masă

Damboviţa - Dolj
Valcea -  Teleorman

Tragerea la sorţi a fost făcută doar între cele şase echipe, pentru fiecare regiune în parte, stabilindu-se astfel cele 3 (trei) jocuri de baraj din fiecare regiune.

Prima echipă extrasă din urnă pentru fiecare joc de baraj este echipa organizatoare a jocului tur, returul urmând să se desfăşoare pe terenul celeilalte echipe care va dobândi calitatea de organizator al jocului
În situaţia în care, după disputarea celor două jocuri, egalitatea se menţine (la puncte și golaveraj), golurile marcate în deplasare contează dublu şi se declară câștigătoare echipa cu cel mai bun golaveraj.

Dacă și în aceste condiţii egalitatea persistă, jocul se va prelungi cu două reprize a câte 15 minute, fără pauze între ele, dar cu o pauză de 5 minute acordată la terminarea celor 90 de minute de joc. În cazul în care egalitatea se menţine şi după reprizele de prelungire, echipa câştigătoare va fi desemnată în urma executării loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă, în conformitate cu Legile Jocului.

Sancţiunile care decurg din cumulul de cartonaşe galbene primite de jucători în campionatul Ligii 4 nu acţionează în meciurile de baraj, menţinându-se numai suspendările aplicate pentru alte abateri disciplinare (cartonaş roşu, etc.).

Meciurile se vor disputa după  următorul  program


16  iunie 2018 (ora 18:00, turul) şi 23 iunie 2018 (ora 17:30, returul), cele 42 de campioane judeţene vor juca pentru 21 de locuri promovabile în Liga 3. Meciurile de baraj se dispută în sistem  eliminatoriu, tur-retur, pe terenul fiecărei echipe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu