Evoluţiile bune din retur au transformat Slătioara, in zona de interes a iubitorilor fotbalului în acest weekend. - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Evoluţiile bune din retur au transformat Slătioara, in zona de interes a iubitorilor fotbalului în acest weekend.


În sfârşit, primul eşalon judeţean, ne mai oferă un meci interesant. Deşi părea greu de crezut că în afară de ambiţiilele locale, ici colo, mai putem avea o confruntare care să succinte interes în această competiţie.

In cadrul etapei de duminică, a fost inclusă si partida care trebuia să se dispute în etapa cu numărul 33, programată la mijlocul lunii mai. Este vorba despre confruntarea dintre Oltul Slătioara şi C S M Slatina,  care se va disputa duminică, 31 martie de la ora 11,00. Chiar dacă rezultatul final nu poate modifica decisiv clasamentul, cele două echipe, pot oferi o partidă interesantă.

In primul rând, după cum se ştie la Slătioara, în afară de antrenorul Ionuţ Tache, evoluează şi câţi-va jucători care la un anumit timp au evoluat şi în fotbalul slătinean. Liderul autoritar al competiţiei, C S M Slatina, a dovedit în "dubla" cu Oltul Curtişoara, o echipă alcătuită tot din jucători slătineni,  că încă mai este de muncă la echipă, în vederea barajului.

Aşadar, duminică, Slătioara este punctul de interes al fotbalului din jurul Slatinei, si nunumai.

Etapa 25

Oltul Slatioara - CSM Slatina
Recolta Stoicanesti - Vointa Schitu
Oltetul Osica - Petrolul Potcoava
Vedita Colonesti - FC Olt Scornicesti
ACS Viitorul Baleasa - Academica Bals
Vointa 2012 Babiciu - Unirea Radomiresti
Viitorul Osica de Jos - Viitorul Rusanesti
Avantul Coteana - CSM Slatina
Oltul Curtisoara - Victoria Dobrun

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu