Judeţul Olt va avea două echipe în Liga 3 sezonul 2019-2020, C S M Slatina şi C S Vediţa Coloneşti M.S. - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Judeţul Olt va avea două echipe în Liga 3 sezonul 2019-2020, C S M Slatina şi C S Vediţa Coloneşti M.S.


În sezonul de primăvară, fotbalul de liga a III a a fost prezent în judeţul Olt, la Coloneşti. Echipa din Bradu , rămasă fără susţinere,  a găsit un loc propice performanţei la Coloneşti. 

Seria de şase victorii consecutive din finalul campionatului , a făcut ca echipa Atletic Bradu , aşa cum se numea atunci,  să aibe o zestre de puncte, care să-i  dea speranţe şi pentru sezonul următor.

Cunoscută fiind pasiunea pentru fotbal a primarului Nicolae Stan, înscrierea în eşalonul trei nu a mai a fost decât o chestiune  de timp. Astfel, judeţul Olt va fi prezent cu două echipe în fotbalul divizionar.  Echipa din Coloneşti se va numi C S Vediţa  Coloneşti  M S şi va fi antrenată de Iordan Eftimie, tehnicianul care a reuşit un  final de campionat  sezonul trecut,  fără greşeală.

“Judeţul Olt a avut şi in primăvară echipă în Liga 3, nu aşa cum greşit a apărut în presa locală cum că, C S M Slatina este singura echipă din judeţ de liga a III a. Am promis încă din primăvară că la Coloneşti se va juca şi in sezonul 2019 – 2020,  fotbal de liga a III a  şi vreau să mă ţin de promisiune. Nu mă mulţumesc cu o simplă prezenţă, vreau să facem performanţă. Acum ne preocupă formarea unui lot de jucători care să ne aducă satisfacţii  pe masura pasiunii care există la Coloneşti.  Împreună cu antrenorul Eftimie, am efectuat şi câteva transferuri, Robert Dalu, Andrei David  si Ciprian Negoiţă sunt doar câteva nume”, ne-a declarat  primarul Nicolae Stan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu