Seara istorică pentru fotbalul din Coloneşti. - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Seara istorică pentru fotbalul din Coloneşti.


Astăzi, Vediţa Coloneşti s-a calificat în faza a II a , a Cupei României la fotbal, după ce a învins-o în deplasare pe C S M Slatina, chiar pe stadionul 1 Mai, practic în faţă propriilor suporteri.

Venită în fotbalul mare  în urma unei fuziuni cu echipa argeșeana, Atletic Bradu, Vediţa Coloneşti reușește încă din debutul sezonului un succes remarcabil. Calificarea în faza următoare a cupei,este cel mai bun rezultat pentru fotbalul din Coloneşti. 

Victoria din seara asta , poate fi istorică pentru oaspeți și asta nu pentru că a trecut de  reprezentanta orașului reședință de județ, o echipă cu un buget mult mai mare,  ci  pentru că a rămas  singura reprezentată a Oltului pe tabloul principal al Cupei României. La o lună de la înființare, înseamnă ceva.

 Pe o căldură sufocantă, mai ales în prima repriză,  Vediţa s-a impus cu scorul de 3-1. Golurile izbăvitoare au fost marcate de Achim, Nilă şi Negoiţă. Pentru gazde a marcat Bogdan Panait

Faza următoare a competiției se va disputa peste două săptămâni, mai precis, la data de 14 august 2019. În Faza a II-a vor participa cele 26 de echipe calificate din Faza I plus 32 echipe participante în ediţia precedentă a Ligii 3. În total vor fi 29 de meciuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu