Atenţie ! A C S O Filiaşi s-a impus în deplasare la Cărbuneşti. - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Atenţie ! A C S O Filiaşi s-a impus în deplasare la Cărbuneşti.


Astăzi, de la ora 17.30, se vor disputa 8 meciuri,  contând pentru faza a III a  națională a Cupei României, una care programează 27 de partide, printre ele figurând şi disputa dintre Vediţa Coloneşti  şi  A C S O Filiași,  Meciul se dispută pe stadionul Mircea Stan din Coloneşti.

Ambele echipe au debutat în campionat la sfârșitul  săptămânii trecute cu victorii în faţa unor echipe debutante .Victoria celor de la Filiași este mai prețioasă pentru că a fost obținută în deplasarea de la Gilortul Tîrgu Cărbuneşti. Gazdele de astăzi,  s-au impus pe teren propriu, greu, în faţa debutantei Tractorul Cetate cu 1-0 prin golul reuşit de noul intrat Andrei Bîră.

Pentru că joacă pe teren propriu, Vediţa Coloneşti porneşte favorită însă trebuie să joace prudent şi să-şi  valorifice pe tabelă ocaziile pe care şi le creează. In partida de sâmbătă s-a ratat enorm, orice altă echipă în locul celei de la Cetate, ar fi speculat acest lucru, numai  lipsa de experienţă a oaspeţilor a făcut că ei să nu încerce mai mult.


                                                          Claudiu Ghighilicea

A C S O Filiaşi, echipa pregătită de fostul atacant al Universităţii Craiova, Gheorghe Ciurea, vine cu un moral bun după victoria din deplasare cu 3-2 din prima etapă de la Tîrgu Cărbuneşti.
Iată formaţia A C S O Filiaşi în partida respectivă

CSO Filiași: Nedianu – Ungur, Lupu, Vulpe, Almic – Kovari (’57, Crețu), Calu, Ștefan (’61, Baciu), Crușoveanu (’83, Pătrașcu) – Armășelu (’73, Mirescu), Ghighilicea. Antrenor: Gheorghe Ciurea.

Învingătorii și-au asigurat succesul grație lui Claudiu Ghighilicea (’20, ’68) și Ion Crețu (’83).

De menționat că au fost trei jucători eliminați, toți pentru cumul de cartonașe galbene. De la gazde a văzut roșu Cîrstoiu, iar de la oaspeți Baciu și Ungur.

Partida  de la Coloneşti va fi arbitrată de Iuliana Elena Demetrescu (Rîmnicu Vâlcea), ajutată de Marian Truţă (Băbeni) şi Marilena Cătălina Nan (Alexandria). Observator va fi Viorel Nicolescu (Videle).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu