Cu cine va juca Vedita Colonesti în faza următoare a Cupei României ? - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Cu cine va juca Vedita Colonesti în faza următoare a Cupei României ?


Până la mult aşteptata tragere la sorți a meciurilor din faza a II a Cupei, îndrăznim să facem un scenariu, plecând de la principalul criteriu de împerechere de care se ține cont în această fază – distanţa.

Pentru a evita deplasările lungi şi obositoare  acum aproape de startul sezonului, FRF  împerechează echipe apropiate ca distanţă. Plecând de la această teorie, Vediţa Coloneşti ( echipă venită din liga III, este importat de precizat ), poate da piept în proporţie de 90 % cu una din următoarele echipe,  A C S Ajax  Botoroaga ( Teleorman ), CS Real Bradu ( Arges ), CS Minerul Costeşti ( Valcea ), C S Cârcea  ( Dolj ).

Cum se desfășoară faza a II-a.

Participă 60 de echipe: 38 de echipe calificate din faza I naţională şi 22 echipe din Liga 3. Se vor disputa 30 de meciuri. Dintre echipele de liga 3 care ar putea juca în această fază, sunt echipele clasate în partea inferioară a clasamentului în ediţia trecută. Din seria a III a, alcătuită din echipe apropiate ca distanţă Oltului, pot fi :  Moreni, sau  Pucioasa .

Flacăra Moreni, F C Pucioasa şi Vediţa, vor fi probabil în aceiași urnă. Primele două,  pot fi trimise în judeţele vecine, Teleorman sau  Argeş.  Echipei din Coloneşti i-ar mai rămâne Argeşul şi Doljul. Vâlcea ar fi a treia variantă.

Aşadar, iată cum ar arăta potențialele partide în Cupa României din zona Oltului, plecând de la scenariu de mai sus.

ACS Ajax Botoroaga – Flacăra Moreni ( F C Pucioasa )
CS Real Bradu  - Flacăra Moreni  ( F C Pucioasa )
Real Bradu ( C S Carcea ) – Minerul Costeşti ( Vediţa )
C S Cârcea ( Real Bradu ) – Vedita Coloneşti


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu