Lovitura de start a partidei de pe stadionul din Coloneşti, a fost data de un cuplu de tineri căsătoriţi. - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Lovitura de start a partidei de pe stadionul din Coloneşti, a fost data de un cuplu de tineri căsătoriţi.


Stelian si Diana Negreanu, doi tineri din Coloneşti au vrut neapărat să se căsătorească pe stadionul local din Coloneşti iar autorităţile locale în frunte cu primarul Nicolae Stan, le-au acordat tot sprijinul .

Căsătoria lui Stelian si a lui Diana (fostă Pielaru ), Negreanu  de joi, este prima cununie civilă oficiată pe stadionul "Mircea Stan" din Coloneşti de la inaugurare,  din iunie 1982 . Două zile mai târziu , sâmbătă după amiază, edilul localităţii a invitat proaspătul cuplu, să de lovitura de început a partidei dintre Vediţa Coloneşti si Tractorul Cetate.

Ginerele, Stelian Negreanu ,nelipsit de la meciurile echipei Vedita Colonesti și aleasa inimii sale, frumoasa Diana,  au purtat noroc echipei gazdă, Vediţa Coloneşti câştigând partida contra celor de la Cetate cu 1-0

Seara, pentru cei doi a urmat, o nuntă tradiţională de vis ,alături de prieteni şi rude,  organizată  deasemenea intr-o locaţie de vis.

Conducerea localităţii, Clubul Vediţa Coloneşti urează tinerilor căsătoriţi tradiţionalul “Casă de piatră”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu