Petrolul Potcoava - Vedita Coloneşti 2-4 - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Petrolul Potcoava - Vedita Coloneşti 2-4


Vedita Coloneşti a susţinut astăzi după amiază la Potcoava , un meci amical contra echipei gazdă , Petrolul. Pentru echipa de Liga 3 , a fost unul din cele două jocuri de pregătire pe care la va disputa în perioada scurtă care a mai rămas până la partida din Cupa României de săptămâna viitoare. 

Sâmbătă, Vedita Coloneşti se va deplasa la  Popesti Leordeni pentru cel de-al doilea  amical al săptămânii.

Revenind la jocul de la Potcoava, trebuie precizat că, scorul după  tabelă, nu reflectă întocmai jocul din teren. Partida a fost la  discreţia  ospeţilor, o echipă mult mai experimentată, care a controlat jocul pe toată durata lui. 


Suntem într-o perioadă de acumulări, nu ne-a interesat scorul. Cu excepţia lui Ruţă, care a fost menajat de Eftimie, am rulat toţi jucătorii pe care i-am avut la dispoziţie. Pentru scopul acestui joc, suntem  mulțumiţi de  tot lotul. Au depus efort, au muncit, au participat la ambele faze tot timpul. Suntem în grafic”, ne-a declarat Dan Burducel - oficialul celor de la Vediţa.

Vediţa Coloneşti s-a impus cu 4-2 prin golurile reuşite de :  Dalu, Cincă, Doman şi Nilă.




Vediţa Coloneşti : Şerban - Achim, Savu, Negoiţă Stancu - Tudor, Doman, Aria, Nilă - Dalu, Andrei David. Au mai jucat : Cincă, Moise, Bâră, Ion Mihai şi Popa Marco

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu