Să facem cunoştinţă cu noii adversari. Azi, Olimpic Cetate Rîşnov. - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Să facem cunoştinţă cu noii adversari. Azi, Olimpic Cetate Rîşnov.

 sursa foto :http://www.monitorulexpres.

Olimpic Cetate Rîșnov este unul dintre cele mai vechi cluburi din ţară, a fost fondat în 1930 ca FC Râșnov și a jucat toată istoria sa în Liga a IV-a până în 2016. În 2007, clubul a fost reorganizat și după cinci ediţii, a participat la baraju de promovare în liga 3, pe care l-a ratat.

Trei ani mai târziu, la sfârșitul sezonului 2015–16 , echipa din Rîșnov  a câștigat  titlul de campioană a județului Brașov și participă din nou la barajul de promovare. împotriva campioanei judeţului Harghita , Unirea Cristuru Secuiesc. Olimpic a câștigat  și a promovat în Liga a III-a.

În primele două sezoane de liga 3, Olimpic Cetate Rîșnov a evoluat în seria I şI a terminat pe locul 8. Ediția trecută echipa din Râșnov a evoluat în seria a V a şi a încheiat sezonul pe locul IV, la 2 puncte de podium. In actuală a ediţie, Cetate Rîşnov a fost mutată iar, de data asta în seria a III a. 

Cel mai cunoscut jucător este mijlocaşul dreapta, Sorin Strătilă ( 32 ani ) care a trecut şi pe la Steaua, Dinamo, Astra, şamd.



Olimpic Cetate Rîșnov are un parcurs bun şi în Cupă României, a obţinut calificarea în turul trei al , după ce a reușit sa treacă cu scorul de 6-1 de Precizia Săcele. 
Golurile formaţiei antrenate de Florin Dârvăreanu au fost înscrise de Vîrlan (2), Poverlovici, Ion Mihai, Sergiu Mihai şi Dragomir (autogol).

Diferenţă clară de valoare în favoarea echipei de liga 3 ce are in lot jucători cu experienţă, nota,  Actual Sport, imediat după meci

Echipa de start :
Mutu - Poverlovici, Dobre, S.Marin, Berloiu - S.Moraru, Vîrlan, Drugă - Strătilă, I.Mihai, Staicu
Au mai jucat : Lascu, S.Mihai, Maxim .

In amicalele susţinute în vară Cetate Rîşnov nu a avut prea mare succes.  A disputat 4 jocuri, este adevărat cu echipe bune , pe care le-a pierdut însă pe toate.  Cu Metaloglobus , 0 - 1 şi cu echipa de liga 2 A F K Miercurea Ciuc pe teren propriu cu 2-0, cu Farul Constanţa 0-6 şi cu C S Afumaţi 2-6.

Lotul de jucatori prezent la reunirea pentru sezonul 2019 - 2020,  este următorul : 
Mutu , Maxim - portari , Bogyor, Poverlovici, S.Marin, Druga, Moraru, Tutu, Vîrlan, Strătilă, S.Mihai, Ioan Șerban, Berloiu, Ioan Mihai, Alexoi - jucatori de câmp. Antrenor Florin Dârvăreanu.


Olimpic Cetate Rîşnov va veni la Coloneşti în penultima etapă , la 23 noiembrie 2019, iar în ultima etapă, la 30 noiembrie va primii vizita celor de la C S M Slatina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu