Sporting Roșiori, ultima echipa sosita in Liga 3. - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Sporting Roșiori, ultima echipa sosita in Liga 3.

Dezastru la Târgu Mureş! Noua echipă a oraşului, CSM, s-a retras în ultimul moment din Liga 3. Modificările făcute de FRF în serii după acest abandon.


În consecinţă, Federaţia Română de Fotbal a aplicat de urgenţă schimbări în seriile din Liga 3 pentru a ocupa locul rămas vacant după retragerea celor de la CSM Târgu Mureş. Astfel, în Seria a 5-a, în locul echipei mureşene a fost adusă Metalurgistul Cugir, echipă repartizată iniţial în Seria a 4-a.
În Seria a 4-a, în locul Metalurgistului Cugir, a fost mutată ACSO Filiaşi, din Seria a 3-a, iar pe locul doljenilor a fost adusă Sporting Roşiori, echipă retrogradată în sezonul recent încheiat.
Astfel, FRF a mărit la patru numărul echipelor reprimite în Liga 3, după ce retrogradaseră: CSM Paşcani (Seria 1), Agricola Borcea (Seria 2), Vediţa Coloneşti (fostă Atletic Bradu) şi Sporting Roşiori (ambele în Seria 3).

SERIA a III-a: AFC Progresul 1944 Spartac, CS Balotești, SC FC Voluntari SA 2, ACS SR Municipal Brașov, ACS Olimpic Cetate Râșnov, ACS Unirea Bascov, AFC Astra 2, CS Blejoi, AS FC Pucioasa, CSM Flacăra Moreni, ACS Vedița Colonești M.S., CSM Slatina, CSM Alexandria, Universitatea Craiova 2, CS Tractorul Cetate, CS Sporting Roșiori 2008

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu