Surorile Dospina si Angelica Toma participă la Cupa ETTU. - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Surorile Dospina si Angelica Toma participă la Cupa ETTU.


  • România va fi reprezentată din nou de echipa uneia dintre cele mai bogate comune din ţară în Cupa ETTU, a doua competiţie de nivel valoric inter-cluburi în tenisul de masă european. 
  • ACS Dumbrăviţa, vicecampioana naţională, s-a înscris în competiţie, unde va debuta în septembrie.  În primul tur, Dumbrăviţa va juca pe 14-15 septembrie la un turneu de patru în Danemarca. Se vor califica mai departe primele două clasate.
Echipa s-a schimbat faţă de sezonul trecut, când Dumbrăviţa a terminat pe locul doi în Superligă, după Farul Constanţa. Au rămas surorile gemene Andreea Zanfir şi Mihaela Ilie (ex. Dospina înainte de căsătorie), dar a plecat Izabela Lupulesku, jucătoare din Banatul sârbesc. A fost promovată ca rezervă Reka Bezeg, junioară de la echipa secundă, şi a fost transferată slătineanca Angelica Toma. În vârstă de 34 de ani, Toma a jucat sezonul trecut la Cluj şi în Spania.
”Ne-am înscris în Cupa ETTU, primele patru echipe aveau drept de înscriere. Vom pleca din 12, suntem noi, danezele şi două echipe din Italia. Noi nu am cerut de data aceasta să organizăm, deoarece s-au mai schimbat puţin şi condiţiile la ETTU şi noi organizăm acum din 28 un turneu internaţional de copii cu vârste între 10-18 ani, şi mai păstrăm bani şi pentru acest turneu, care vrem să devină o tradiţie”, a declarat,antrenoarea clubului timişean, Nicoleta Husar.
Sursa : Prosport

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu