Brigadă de arbitrii din Ardeal, sâmbătă la Coloneşti ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Brigadă de arbitrii din Ardeal, sâmbătă la Coloneşti !


Sâmbătă,  la Coloneşti, echipa locală de fotbal Vedita Coloneşti întâlnește pe teren propriu formația F C Pucioasa, într-un meci din cadrul etapei a 5 -a.

Formația locală, este situata momentan pe pozitia a 7-a a clasamentului cu 7 de puncte.  Teoretic, meciul de maine nu ar trebui sa pună probleme  gazdelor, prestaţia jucătorilor , mai ales în repriza secundă de la Braşov, a arătat  o echipă bine pregătita din punct de vedere fizic, plus că se aşteaptă revenirea lui Doman. Formatia oaspete ocupă locul 10 cu 4 puncte obţinute din victoria cu Blejoi de sâmbăta trecută şi un egal pe teren propriu cu Progresul Spartac .

În primăvară, pe același teren, F C Pucioasa a pierdut cu scorul de 5-1. Cei mai buni jucători in partida respectivă  au fost Cătălin Doman şi Adelin Voinescu. Cei doi au fost si marcatorii celor 5 goluri, Doman 3 si Voinescu 2. Pentru oaspeţi a marcat Leţu,  în ultimul minut.  F C Pucioasa pare mai slăbită ca în sezonul trecut, la nivelul lotului. Cei mai buni jucători, Tiberiu Calofir şi Florin Leţu,  au plecat la Flacăra Moreni. La oaspeți, evoluează din vară , portarul Robert Prisăceanu, fostul portar al  celor de la CSM Slatina.

În disputa cu Belejoi, Pucioasa a mizat pe o formulă de echipă alcătuită din :
Priseceanu – Ilie, Călin, Georgescu, Grigore, Parghel – Grigorescu, Lungeanu, Iamandache – Nisipeanu, Marmanadiu. În repriza secundă secund au mai intrat Neacşu, Godinac, Diţă  şi Ţilică.

Partida se va disputa pe stadionul Mircea Stan cu începere de la ora 17:00 şi va fi arbitrate de o brigadă de arbitrii avându- l la centru pe Ioan Boldea ajutat la cele doua tuşe de Daniel Popa, ambii din Alba şi Daniel Naghy din Mediaş.
Observatori , Florin Buzărnescu, pentru arbitrii şi Bogdan Pîncu, pentru joc, ambii din Craiova.

Etapa 5  

20 septembrie 2019
CSM SLATINA – ACS SR MUNICIPAL BRAȘOV 
CSM FLACĂRA MORENI – CSM ALEXANDRIA 
SC FC VOLUNTARI SA 2 – AFC ASTRA 2 
UNIVERSITATEA CRAIOVA 2 – CS TRACTORUL CETATE 
CS BALOTE
ȘTI – CS SPORTING ROȘIORI 2008 
ACS UNIREA BASCOV – ACS OLIMPIC CETATE RÂ
ȘNOV 


21 septembrie 2019 

CS BLEJOI – AFC PROGRESUL 1944 SPARTAC 
ACS VEDIȚA COLONEȘTI M.S. – AS FC PUCIOASA 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu