Oltul Izbiceni se retrage din campionat, la trei luni de la inaugurarea celui mai modern stadion ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Oltul Izbiceni se retrage din campionat, la trei luni de la inaugurarea celui mai modern stadion !


In primăvară, comuna Izbiceni inaugura cel mai modern stadion din județ. Multa lume bună adunata la "botezul" arenei, politicienii tăiau panglica la noua construcție. La nici trei luni de zile, terenul  respectiv  riscă să cadă pradă abandonului.

In sedinţa de marţi , camisia din cadrul AJF anunţă , oficial , retragerea din campionat a echipei de fotbal, Oltul Izbiceni. Este de fapt  un abandon mai vechi, încă din startul campionatului,  dar oficializat abia ieri. Aşadar, jucătorii echipei gazdă nici nu au apucat încă sa se bucure de noua investiţie, că s-a si pus lacătul pe poarta stadionului.

Motivele retragerii nu se ştiu, autorităţile locale cunosc mai bine situaţia şi sunt singurii care pot sa decidă soarta echipei. Totuşi, nu poţi să nu faci legatura intre entuziasmul din primăvara când a fost adusă  Craiova Maxima la inaugurare unei baze sportive in care s-au investit bani şi retragerea din campionat a echipei de fotbal, practic, beneficiara investiţiei respective.


Ca si în cazul celor de la Bărăşti, Oltul Izbiceni este o echipă de tradiţie în fotbalul judeţean. Ultimul succes, este caştigarea seriei in ediţia 2016-2017. Sperăm în revenirea lor cât mai curând.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu