Primul antrenor din Olt care a dus o echipă de judeţ , pe tabloul principal al Cupei României, îşi serbează ziua de naştere. - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Primul antrenor din Olt care a dus o echipă de judeţ , pe tabloul principal al Cupei României, îşi serbează ziua de naştere.


La multi ani Bobi Verdes ! Antrenorul echipei de fotbal Vediţa Coloneşti împlineşte, duminică 24 noiembrie,  39 de ani. 

Primarul comunei Coloneşti, Nicolae Stan, jucătorii, conducerea clubului Vediţa  îi urează lui Boby, multă sănătate , fericire alături de cei dragi şi implinirea tuturor dorinţelor, atât pe plan personal cât şi pe plan profesional.

"Mi-a plăcut la el curajul . Este un antrenor tânăr şi plin de entuziasm. La instalarea în funcţie, mi-a promis că va termina înaintea celor de la Slatina şi Progresul. Ştiu că este greu,  dar am admirat obiectivele, destul de îndrăzneţe  care şi le  propune. Îi urez multă sănatate şi tot ce îşi doreşte el să i se îndeplinească " este mesajul de felicitare din partea  lui Nicolae Stan primarul comunei Coloneşti.  

Primul cadou a şi fost dăruit de jucători ieri , prin victoria cu 2-0 în faţa celor de la Râşnov.

Boby Gheorghiţă Verdeş s-a născut la 24 noiembrie 1980 la Drobeta Turnu Severin. A debutat în fotbal în oraşul natal în 1996.  In ediţia 2001 – 2002 va fi transferat la Universitatea Craiova, echipă cu  care debutează în primul eşalon fotbalistic al ţării . La echipa craiovean a evoluat în atac alături de alti  jucători buni, cum ar fi :  Victoraş Iacob, Ionuţ Savu, Petruş Manta. În liga I, a mai evoluat la Progresul, Oţelul, F C Argeş, F C Bacău şi  Pandurii. Are peste 100 de prezenţe pe prima scenă  a fotbalului românesc.

Pe banca tehnică, Verdeş a debutat ca secund a lui Dan Oprescu la Turnu Măgurele. Ca principal a antrenat  Flacăra Horezu şi C S M Slatina. Cel mai bun rezultat l-a avut la echipa slătineană pe care a reuşit să o ducă  în şaisprezecimile Cupei României.  C S M Slatina antrenată de Verdeş a fost singura echipă venită din campionatul judeţean, prezentă pe tabloul principal al competiţiei in ediţia 2018 - 2019.

Un alt rezultat notabil în scurta carieră de antrenor a lui Verdeş, îl reprezintă câştigarea barajului şi promovarea în liga 3, cu CSM Slatina. La Coloneşti a fost instalat  la începutul lunii noiembrie când l-a înlocuit pe Iordan Eftimie.

La  ceas  aniversar îi urăm, o clasare cât mai sus cu actuala  echipă de fotbal,   multă sănătate şi  un sincer
La mulți ani!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu