Mădălin Coman continuă cu Vediţa, mijlocaşul e nerabdător să revină pe gazon. - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Mădălin Coman continuă cu Vediţa, mijlocaşul e nerabdător să revină pe gazon.


Pentru Vediţa Coloneşti  astăzi a început noul sezon. Aşa cum declara tehnicianul Bobi Verdeş ieri, majoritatea jucătorilor au ales să continue cu echipa din Coloneşti. 

Printre primii care au parafat o nouă  înțelegere este  mijlocașul dreapta, Mădălin Coman.
Înțelegerea de astăzi este un câștig atât pentru jucător cât  şi pentru echipă. . Micuțul jucător de bandă dreapta  a ales să rămână fidel echipei  care i-a oferit şansa  să joace într-un eşalon superior.  

Mădălin Coman este tipul de jucător care place publicului. Fără un fizic impresionant,dar cu o tehnică foarte bună, reuşeşte să creeze panică în careul advers , aproape de fiecare dată când are mingea la picior.

Am semnat fără ezitare o nouă colaborare cu Vediţa.  Mă consider norocos că joc aici, am avut pe banca tehnică numai foşti mari jucători de la care ai multe de invăţat. Sunt nerăbdător să revin pe gazon alături de colegi. Avem un lot valoros şi cred că puteam termina pe podium dacă am fi continuat „ declara Coman, imediat după noua parafare

Mădălin Coman s-a născut la Slatina la data de 14 august 1999. A debutat în fotbal la vârsta de 8 ani la Piatra Olt. Primul Antrenor, Victor Crângureanu. Datorită talentului său, la vârsta de 13 ani a fost transferat la CSS Slatina unde este antrenat de  Cristian Vintilă.

“Cei doi antrenori pe care i-am avut în perioada de început în fotbal,  au fost Victor Crângureanu la Piatra Olt, omul care m-a învăţat multe şi Cristi Vintilă la Slatina, care mi-a fost ca un tată în perioada junioratului” încheie Mădălin Coman.


Coman a sosit la Coloneşti in iarna anului trecut,  via Atletic Bradu. S-a impus repede printre preferaţii tehnicienilor pe care i-a avut. In prima parte a sezonului 2019 - 2020, Coman a jucat 12 partide in tricoul echipei din Coloneşti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu