Schimbări de antrenori în seria a III a ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Schimbări de antrenori în seria a III a !


CSM Alexandria a anunțat că a ajuns la un acord cu Laurențiu Diniță. Conform site-ului F R F , fostul jucător al Sportului Studenţesc,  îl va înlocui de la 1 iulie pe Alin Pânzaru.

Noul tehnician al teleormănenilor va avea la dispoziție un staff tehnic care îi va mai cuprinde pe Sorin Albeanu, Cristi Pârjolea şi Marian Ioana, ultimul ocupându-se de pregătirea portarilor.

O altă echipă din partea superioară care se desparte de antrenor este Universitatea Craiova 2. Adrian Iencsi, a ales să nu îşi mai prelungească  colaborarea cu echipa secundă a Universităţii. 

Şi  Braşovul rămâne fără antrenor. După doi ani și jumătate la cârma echipei  tehnicianul brașovean a ales un nou drum și va antrena pe AFC Odorheiu Secuiesc.  Florin Stîngă (42 de ani) se desparte de ACS SR Brașov, după doi ani și jumătate, perioadă în care a antrenat echipa suporterilor brașoveni, dar a și jucat. Stîngă a aceptat la finalul săptămânii trecute oferta celor de la AFC Odorheiu Secuiesc și a semnat un contract valabil pentru sezonul 2020-2021 al Ligii a 3-a.

Cele două reprezentante ale Oltului Vediţa Coloneşti şi CSM Slatina vor  continua cu Bobi Verdeş, respectiv,  cu Mihai Ianovschi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu