Lotul echipei Vediţa se va reuni luni pentru reluarea pregătirii. - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Lotul echipei Vediţa se va reuni luni pentru reluarea pregătirii.


Vediţa Coloneşti se  va reuni  luni. Antrenorul Bobi Verdeş a anunţat  ziua de 20 iulie 2020, ca fiind data de la care se va da startul programului  de pregătire pentru sezonul viitor.

Jucătorii vor efectua mai întâi testul pentru COVID – 19 , va urma vizita medicală, iar în perioada imediat următoare este programat un cantonament de pregătire centralizată. Lotul de jucători este aproximativ același.

“Sper că vom avea un sezon bun pentru că avem aproximativ acelaşi nucleu de jucători pe care l-am avut în iarnă, în pregătiri. Doar trei jucători şi-au exprimat dorinţa de a juca în altă parte. Este vorba despre fundaşul dreapta, Mihai Achim şi mijlocaşii, Alexandru Trască şi Ionuţ Mihai”  ne-a declarat antrenorul Bobi  Verdeş.

După perioada de reacomodare la efort antrenorul Verdeş  va programa mai multe meciuri de verificare, meciuri ce se vor disputa, ca si in iarnă  în perioada cantonamentului de pregătire centralizată. Este posibil ca şi lotul să mai fie completat cu caţiva jucători.

“Suntem în discuţii avansate cu doi jucători cu experienţă, care evoluează în  liga 2 , dar şi cu doi juniori. Deocamdată nu le putem spune numele până nu se certifică  transferul” încheie antrenorul Verdeş



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu