Vediţa Coloneşti transferă jucători de la Astra Giurgiu şi Dunărea Călăraşi ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Vediţa Coloneşti transferă jucători de la Astra Giurgiu şi Dunărea Călăraşi !

 

Echipa din Coloneşti continuă antrenamentele la baza de pregătire de la Bradu, cu gândul la promovare.

 

Vediţa s-a clasat la jumătatea întrecerii pe locul doi la un punct în spatele liderului A C S O Filiaşi, loc ce duce la barajul de promovare. Tocmai de aceea, conducerea admistrativă şi cea tehnică au perfectat la nivelul lotului câteva modificări spectaculoase.

 

La capitolul sosiri, echipa din Coloneşti a rezolvat problema apărării în zona centrală prin legitimarea lui Andrei Truşescu fostul jucător al Astrei Giurgiu şi Marian Sanda, dar şi părţile laterale. Aici au fost legitimaţi, fostul elev al lui Mircea Stan, Mihnea Bucur fost la Dunărea Călăraşi, Alexandru Udeanu ( foto  ) de la Steaua, ambii 2001 şi Daniel Mitrache.

 


Nici  mijlocul terenului nu a rămas fără întăriri . Au fost legitimaţi Eduard Neacşu de la Unirea Bascov şi Iulian Tameş, ultimul fiind şi antrenor secund

 

Începând cu sezonul de primăvară la Vediţa Coloneşti va evolua si un jucător de culoare. Este vorba de, Fru Jeff , fundaş central,  jucător venit din liga a doua germană. De asemenea se mai poartă  negocieri cu încă doi jucători cunoscuţi, al căror nume nu vor fi făcute publice deocamdată.

 

Au plecat : Cipian Negoiţă, David Savu ( Farul Constanţa ) , Cătălin Ion ( Astra Giurgiu ) , Alex Moise.

 

Vediţa a perfectat şi patru meciuri de pregătire. Cu Steaua la Bucureşti, Petrolul Potcoava , tur-retur şi Viitorul Dăeşti.

Campionatul se va relua la data de 13 martie 2021, Vediţa urmând să evolueze în deplasare la Alexandria.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu