Maine meci amical de la ora 14, 30, C S M Slatina - Petrolul Potcoava - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Maine meci amical de la ora 14, 30, C S M Slatina - Petrolul Potcoava

 


Petrolul Potcoava trage tare la antrenamente. Pregătirea fizică, destul de precară în sezonul de toamnă i-a privat de câteva puncte în clasament.  

 

Evitarea retrogradării este obiectivul primordial ,pentru asta este nevoie de o pregătire spartană în această perioadă. În paralel cu pregătirile echipei, autorităţile locale au creeat condiţii la stadion încât echipa să-şi dispute partidele în faţa propriilor suporteri, evident o motivaţie în plus şi pentru jucători.  

 

"In sezonul de toamnă lucrurile s-au derulat aşa de repede, fie cu sistemul de desfăşurare al barajului, fie cu regulile impuse de Covid,  încât ne-a prins cam nepregătiţi fizic. Consider că puteam strânge mai multe puncte în clasament. Vrem să compensăm în sezonul de primăvară parcursul mai greoi din toamnă. " , ne-a declarat antrenorul Cristi Stănculeţ.

 


Jucătorii din Potcoava sunt receptivi la ce le recomandă stafful tehnic şi trag tare la antrenamente. Primul joc este un meci de şase puncte, Petrolul va debuta în sezonul de primăvară pe teren propriu în compania echipei secunde a Universităţii Craiova.

 

 Petrolul propune şi câteva modificări în lot. Au fost împrumutaţi câţi-va jucători tineri de la C S M Slatina pe care antrenorul Stănculeţ îi cunoaşte foarte bine. Este vorba despre portarul Alexandru Cioc ( 2004 ), mijlocaşul Adrian Vlad ( 2003 ) şi  atacantul Marius Neicu ( 2003 ). Acestora li se adaugă atacantul Cristi Matei, şi fundaşul Andrei Nicolae Damian,  doi jucători  în care antrenorul Cristi Stănculeţ are mare încredere .

 

Au plecat : Mihai Năvodaru, Boştină, Valcică, Ştirbu,Burciu, Guianu, Pandelică şi Cârstea

 

Mâine cu începere de la ora 14, 30, Petrolul Potcoava va susţine al doilea amical al sezonului contra celor de la C S M Slatina. Primul amical s-a disputant la Craiova în compania celor de la Universitatea 2 şi pierdut cu 3-1. La meciul respectiv a asistat si antrenorul grec, Marinos Ouzonidis , echipa craioveană folosind jucători de la echipa mare

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu