Primul amical al sezonului pentru echipa din Coloneşti, Vediţa - A C S Poiana Lacului 5-1 ( 1-0 ). Următorul amical , Vediţa - Steaua Bucureşti - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Primul amical al sezonului pentru echipa din Coloneşti, Vediţa - A C S Poiana Lacului 5-1 ( 1-0 ). Următorul amical , Vediţa - Steaua Bucureşti

 


Vediţa Coloneşti a susţinut sâmbătă primul amical al sezonului, adversar, A C S Poiana Lacului, o echipă fruntaşe din campionatul judeţean Argeş.

 

Partida s-a disputat la baza de pregătire de la Bradu şi s-a încheiat cu victoria echipei Vediţa cu scorul de 5-1. Golurile învingătorilor au fost marcate de Eduard Neacşu, Tibi Parciulea şi Robert Stancu trei goluri.

 

Jocul a fost la discreţia echipei de ligă   a III a care pe lângă diferenţa de valoare a mai exista şi decalajul de pregătire fizică faţă  de adversar, destul de vizibil mai ales în repriză secundă. Acest amical a constituit un antrenament foarte util, mai ales că în lotul celor din Coloneşti au apărut, pe lângă noile achiziţii şi jucătorii aflaţi în probe.

 

Vediţa Coloneşti a intrat pe teren în următoarea formulă : Eduard Sanda – Mitrache, Pâslaru,Marian Sanda, Udeanu – Cincă, Tameş – Coman, Neacşu, Aria – Dalu.

 

În repriza secundă au fost folosiţi toţi jucătorii aflaţi în cantonament, mai puţin portarul Alex Şerban, milocaşul Ruţă şi atacantul Bâră. 

Fundaşul de culoare Fru Jeff,  nu a fost oprit în lot.

 

Miercuri, 17 februarie, Vediţa Coloneşti va juca un meci în deplasare cu Steaua Bucureşti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu