A C S SR Braşov - Vediţa Coloneşti - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

A C S SR Braşov - Vediţa Coloneşti

 


Vediţa Coloneşti, gata pentru cel mai important meci al anului. Echipa din Coloneşti va da piept , sâmbătă 8 mai, de la ora 14 00 cu A C S SR Braşov, meci contând pentru barajul de promovarea în eşalonul secund.

 

Partida respectivă este considerată cea mai importantă  pentru că este prima, dintr-o serie de patru,  dar un rezultat dătător de speranţe atrage de la sine şi alte partide, care, automat vor deveni mai importante decât prima. Vă reamintim că Vediţa Coloneşti a reuşit câştigarea seriei din care a făcut parte, rezultat ce îi dă dreptul să-şi încerce şansa la un salt spre eşalonul superior.

 

Nu va fi  uşor, pentru asta va trebui să treacă , în primul baraj de A C S SR Braşov iar în cel de- al doilea, de învingătoare dintre Corona Braşov şi A C S O Filiaşi. Partidele se vor juca tur-retur, aşa că există şanse egale pentru fiecare, important este să ştii să le valorifici.

 

“Suntem încrezători în şansele noastre. Întâlnirile directe dintre Coloneşti şi Braşov s-au incheiat în favoarea noastră, o victorie în perioada Atletic Bradu, echipa din Bradu fiind în perioada respectivă, sub administrarea clubului Vediţa şi în toamnă acum doi ani când am reuşit să plecăm cu un punct” , declara plin de speranţă, Cătălin Mihăilă, preşedintele clubului. Vediţa Coloneşti  pregateşte meciul de baraj la baza sportivă din localitate, câte un antrenament pe zi, iar vineri după amiază echipa va pleca spre Braşov.

 


SR Braşov, o grijă în plus, datoriile către ANAF !

 

După ce a realizat o performanţă în care nu mulţi au crezut şi a terminat Seria a 5-a a Ligii 3 la fotbal pe locul secund, SR Braşov porneşte încrezătoare în barajul de promovare în Liga 2.

 

După meciul, din ultima etapă, jucătorii au primit câteva zile libere, iar luni seară s-au reunit la Târlungeni, unde au făcut şi un antrenament uşor.

La Tărlungeni a fost prezent şi managerul general Ciprian Jurubescu, el declarând în presa braşoveană: „Am avut sărbători fericite. Am reuşit să îndeplinim un prim obiectiv foarte important, accederea în barajul de promovare. Dar acum ne dorim mai mult şi suntem încrezători că putem să obţinem promovarea. În  continuare, vom lupta pe două fronturi. Vrem să îi facem fericiţi pe fani prin rezultatele noastre, dar le solicităm din nou ajutorul şi sperăm că după meciul cu Vediţa Coloneşti vom aduce clubul pe zero în relaţia cu ANAF, unde mai avem de achitat sub 30.000 de lei”.

Pentru partida cu Vediţa Coloneşti, care va avea loc sâmbătă, de la ora 14.00, pe Stadionul „Tineretului”, au fost puse în vânzare bilete virtual.Tichetele costă 50 de lei în sectorul VIP şi 15 lei în celelalte sectoare.

Confruntarea de sâmbătă va fi transmisă pe canalul de Youtube Steagu'TV.

 

 

 

Barajul de promovarea in Liga 2 /etapa 1

 

7 mai 2021

 

18:00 CSM Corona Braşov - ACSO Filiaşi

 

8 mai 2021

11:30 ACS Mostiştea Ulmu - CSASteaua Bucureşti

14:00 ACS SR Municipal Braşov - ACS Vediţa Coloneşti M.S.

18:00 CSM Bucovina Rădăuţi - ACS Dacia Unirea Brăila

18:00 ACS Suporter Club Oţelul Galaţi - ACS Foresta Suceava

18:00 CS Crişul Chişineu Criş - ACS Viitorul Şelimbăr

18:00 CS Măgura Cisnădie - CS Şoimii Lipova

18:00 SCM Zalău - CSO Cugir

18:00 CS Minaur Baia Mare - FC Unirea Dej

 

9 mai 2021

11:45 CS Afumaţi - SC Fotbal Club FCSB SA2

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu