Nepotul lui Ionuţ Luţu şi Cătălin Doman, principalii marcatori în pregătiri - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Nepotul lui Ionuţ Luţu şi Cătălin Doman, principalii marcatori în pregătiri

 


C S M Slatina a continuat , săptămâna trecută a doua serie de  jocuri  de  pregătire. Cel mai important este fără îndoială cel câştigat în compania formaţiei din Liga I, FC Argeş. 


Gruparea slătineană s-a impus, scor 1-0, printr-un gol marcat în minutul 80 de Cătălin Grigore. Chiar dacă a fost un simplu meci de verificare, victoria în faţa echipei F C Argeş poate fi un punct de reper în evoluţia echipei slătinene în sezonul ce va începe la finalul lunii august. Ca şi la Coloneşti, la nivelul lotului au fost schimbări majore. Noua formulă de echipă se va construii  în jurul experimentaţilor Cătălin Doman, Alex Cincă, Alexandru Popovici, Alex Sălcianu, şamd. 

 

 În toate partidele, antrenorul Cristian Stănculeţu a utilizat formule diferite de joc în cele două reprize, pentru a da şansa tuturor jucătorilor să aibă minute egale jucate. Surprinde pofta de gol a lui Marius Cătălin Grigore, nepotul lui Ionuţ Luţu. Este important faptul că noul colectiv format din jucători , antrenori este format in mare marte din localnici. Salutăm  prezenţa pe banca tehnică a lui  Costi Asănică care va fi secundul lui Cristian Stănculeţu.


Iată formulele utilizate în succesul de la Piteşti.

CSM Slatina : Preduţ -  Stan, Dinu, Manea, Sălcianu -  Dorin Toma, Alexandru Cincă, David Oprescu, Rareş Deta -  Cătălin Doman, Alexandru Popovici. In repriza secundă au mai intrat : Velcu, Enache, Pisăru, Preda, Bărbuţi, Grigore, Popescu, Radu Constantin, Gavrilaş, Necşulescu, Neicu.


Alte rezultate obţinute :

C S M Slatina – Pandurii Târgu Jiu 6-0 

( Grigore ( 2 ), Doman ( 3 ) , Alex Popovici

C S M Slatina – Unirea Bascov 2-2 

( Doman şi Grigore )

Următoarele meciuri de pregătire vor avea loc pe data de 2 august, în compania echipei CS Universitatea Craiova II și pe 4 august in deplasare cu Unirea Bascov.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu