Vediţa detonează bomba pe piața transferurilor! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Vediţa detonează bomba pe piața transferurilor!

 


Gruparea din Coloneşti a realizat câteva transferuri reușite în vacanţa de iarnă, ultima ţintă a lui Nicolae Stan a fost Marian Anghelina. Vă reamintim că în această perioadă la Coloneşti s-au parafat 5 transferări care au rolul de a întări echipa pentru a asigura un loc în play off,  urmat de o poziţie în clasamentul final  care să  răsplătească efortul conducerii administrative.

 

“Antrenorii ştiu ce stil de joc prefer eu, ofensiv, nu accept altceva. Acesta este şi motivul pentru care am luptat să le satisfac toate cererile de trasfer. Cunosc foarte bine seria din care facem parte şi consider ca Vediţa Coloneşti are la ora actuală lotul de care are  nevoie pentru a se impune în fiecare joc şi nu oricum, vreau succese la scor. Iubitorii fotbalului din Coloneşti şi nu numai sunt  încântaţi de ce se intâmplă la echipă şi se interesează dacă mai sunt restricţii la accesul pe stadion in primăvară. Primul obiectiv este fără nici o îndoială calificarea în play off, urmat evident de un loc în clasament care să ne permită să ne batem la promovare. Nu putem să terminăm oricum, suntem echipa care anul trecut a reprezentat judeţul la barajul de promovare. A fost un sentiment pe care vrem, împreună cu toţi suporterii ,să-l mai trăim încă odată” ne-a declarat Nicolae Stan

 

Intr-un ritm relativ scurt la Vediţa au fost legitimaţi următorii jucători.  Daniel Mitrache pentru postul de fundaş dreapta, Toukam Nop Frank Stephane - fundaş central , Njindja Wilfred Achille- mijlocaş , Andrei Mateiciuc- atacant iar acum s-a ajuns la o înţelegere cu experimentatul Marian Anghelina -mijlocaş

 Iată ce a declarat mijlocaşul Anghelina imediat după semnătură. 


"Am fost încântat de câtă emulaţie există în jurul aceste echipei de fotbal. Împreună cu domnul primar se discută deschis  aproape totul, de la bugetul echipei, unul destul de stabil după părerea mea şi până la fiecare meci in parte . Personal, nu am văzut până acum atâta preocupare la vârf pentru fotbal. La venirea mea la Coloneşti, a contat şi faptul că sunt aproape de finalul  cariere şi vreau să petrec mai mul timp cu familia"


Marian Anghelina s-a născut la 2 mai 1991 şi a debutat în fotbal la Petrolul Potcoava. În 2008 se transferă la Alro Slatina unde este jucător de bază încă de la debut , când încă nu împlinise 18 ani  În vara anului 2010 face parte din echipa trimisă în teren de  Dan Oprescu la Şotânga şi  obţine promovare în liga 2. Revine la Slatina doi ani mai târziu unde  face parte din noul proiect, F C Olt Slatina. Este un jucător experimentat a mai evoluat în Liga 2 pentru, C S Mioveni şi Universitatea Craiova. Mijlocașul central defensiv, poate evolua şi fundaş lateral. Este și un bun executant al loviturilor libere.

În cariera sa a mai jucat pentru, FC Botoșani, CS Afumați, SCM Piteşti (actuala Campionii FC Argeş), ACS Sirineasa (actuala Viitorul Pandurii Târgu Jiu), Dacia Unirea Brăila şi Ripensia Timişoara. În 2014 semna cu Dinamo, însă nu apuca să joace la echipa din ”Ștefan cel Mare”, fiind cedat la FC Botoșani, iar apoi revenind la FC Olt.

Lotul echipei Vediţa Coloneşti se va reuni joi 20 Ianuarie 2022 la stadionul "Mircea Stan"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu