Vedița Colonești la primul amical al iernii ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Vedița Colonești la primul amical al iernii !

 


Vedița Colonești se pregătește intens pentru sezonul de primăvară. Anul acesta se împlinesc 40 de ani de la înființarea clubului, eveniment ce  trebuie răsplătit  cu  o poziție în clasament care să onoreze cum se cuvine aniversarea celor 4 decenii de activitate. 



Antrenamentele  decurg după un program bine stabilit, marțea și joia echipa se antrenează la sala de forță amenajată special în balonul din curtea Scolii Gimnaziale   ”Aviator Alexandru Șerbănescu”, luni, miercuri, vineri și sâmbătă , echipa se pregătește la Bradu pe terenul sintetic din localitate. Pregătirea constă în  antrenamente, recuperare iar  wekkend-ul este pentru meciuri amicale  



Sâmbătă, Vedița Colonești a susținut primul joc amical dintr-un total de 8 partide , adversar,  Speed Academy Pitești, echipă din campionatul județean Argeș. Echipa din Colonești s-a impus la limită cu 2-1 . Victoria a fost obținută mult mai ușor decât o arată scorul , dar s-a urmărit evoluția tuturor jucătorilor aflați în lot. Cele două goluri au fost reușite de  Wilfred  Achille și Daniel Mitrache.


Următorul meci de pregătire  va fi sâmbăta 5 februarie 2022 , adversar, Real Bradu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu