Sporting Roșiori - Vedița Colonești 2-1 ( 1-0 ) - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Sporting Roșiori - Vedița Colonești 2-1 ( 1-0 )



Vedița Colonești a continuat seria meciurilor de pregătire, astăzi la Roșiori, pe terenul unei dintre contracandidatele la un loc de play-off. Din păcate nici testul de astăzi nu arătat o îmbunătățire a relațiilor de joc. Cu excepția primului sfert de oră al reprizei secunde când jucătorii din Colonești au fost mai prezenți în joc, partida a fost una echilibrată. Diferența pe tabelă au făcut-o greșelile în apărarea oaspeților. 


A fost mai întâi greșeala lui Stăncioaica la o degajare simplă când a trimis balonul în picioarele lui Florin Cazan și acesta a marcat simplu. In repriza secundă, Raul Cochințu, jucător transferat în această iarnă driblează  doi, trei apărători de la Vedița și înscrie cu un șut direct în vinclu porții apărată în repriza a doua de Ciucă. Golul oaspeților a fost marcat de Ionuț Mihai, intrat în repriza secundă, cu un șut din interiorul careului.


Primarul Nicolae Stan, dezamăgit de cei care promiteau marea cu sare când au fost legitimați, declara la finalul jocului. ”Sunt dezamăgit în primul rând de conducerea tehnică pentru că nu știe să pună în valoare lotul pe care îl are la dispoziție. Sunt dezamăgit de Frank și Mateiciuc, doi jucători în care îmi puneam mari speranțe. Sunt multe lucruri care mă nemulțumesc, dar deocamdată mă rezum la câteva observații. Mai sunt două meciuri de pregătire, vreau să văd  dacă sunt profesioniști așa cum au promis la parafarea transferului, eu le-am arătat că sunt, ei încă nu”  

Iată formațiile de început

Vedița Colonești : Stăncioaica - Mitrache, Cotigă, Frank, Alexandrescu - Mirică - Anghelina, Wilfred, Coman, Stancu - Mateiciuc

Sporting Roșiori : Toilă - Cochințu, Preda , Marin , Lungu, Manole, Matei G, Darius
Dumitru, Mierlea, Matei M., Cazan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu