Vedița Colonești aduce un atacant experimentat ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Vedița Colonești aduce un atacant experimentat !





Vedița Colonești se întărește cu un atacant cu multe meciuri în liga 2  Pentru conducerea administrativă a echipei  din Colonești vacanța de iarnă a fost foarte solicitantă. Nu mai puțin de opt jucători noi se afla sub comanda antrenorului Mircea Stan. Ultimul jucător transferat este atacantul Dunării Călărași, Alexandru Ionuț Popescu.


Atacantul originar din Voineasa (Vâlcea) a fost  jucătorul prim-divizionarei Universitatea Craiova. Ulterior, a fost împrumutat la alte echipe din eșalonul doi cum ar fi :  Academica Clinceni , CS Mioveni  ASU Poli și Dunărea Călărași.


Transferul de astăzi este ultimul. Vacanța de iarnă a fost mai mult pentru jucători decât pentru mine. Am încercat să rezolv toate solicitările băncii tehnice.  Sper ca odată cu începerea campionatului, jucătorii și antrenorii să-mi întoarcă gestul printr-un joc spectaculos cu multe goluri. Mai avem trei jocuri din sezonul regular, după care , în play-off, vom juca mai multe meciuri  în deplasare. Acesta este unul din motivele pentru care am încercat să avem una-două soluții pentru fiecare post” declara primarul Nicolae Stan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu