ACSO Filiași - Vedița Colonești 3-1 - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

ACSO Filiași - Vedița Colonești 3-1

 


Deși au avut o evoluție bună în partidele de verificare, Vedița Colonești a pierdut primul meci oficial din sezonul 2022-2023. Vedița a fost eliminată din Cupa României de A C S O Filiași. Echipa antrenată de Mircea Stan nu s-a mișcat rău,  dar ratările au făcut  și de data asta diferența pe tabelă. La scorul de 1-1, oaspeții au trimis balonul în bară, pentru ca mai târziu, Stroescu să scape de două ori singur cu portarul advers și să rateze.


Elevii lui Victor Naicu au  ratat  mai puțin și au reușit  o victorie frumoasă în primul joc oficial din noul sezon competițional. Golul oaspeților a fost marcat de Robert Stancu  care a profitat de o neînțelegere între fundașul central și portar.


Golurile învingătorilor au fost marcate de Manolache, Rovența și Calu.

 

ACSO Filiași: Uruiocea – Scuturoiu, Calu, Stancu, Tudor – Rovența, Pencea, Armășelu, Călin – Manolache, Fotescu. Au mai intrat: Crețu, Baidoo, Al. Vulpe, Eshun, Udrea.

 Vedița Colonești : Stăncioaica – Pasca, Butuc, Căldăraru, Aria -  Jordan, Leancă, Stroescu, William, Kanu – Stancu. Au mai intrat : Mihai Gheorghe, Mitrache, Cruceanu, Țucă, Peștișor

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu