C S M Slatina, echipă ce preferă contraatacul ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

C S M Slatina, echipă ce preferă contraatacul !

 



CSM Slatina este  considerată de majoritatea celor care urmăresc liga 2 , una dintre echipele surprinzătoare ale acestui început de sezon, având după trei etape, patru puncte. Meritul este și mai mare dacă ținem cont că primele meciuri  au fost împotriva unor adversari care țintesc partea superioară a clasamentului, Concordia Chiajna, Steaua și Gloria Buzău.

 

O analiză simplă după  primele trei meciuri ,  ne demonstrează că echipa slătineană este o echipă de contraatac. Din cinci goluri marcate , patru sunt reușite  la capătul unor contraatacuri spectaculoase. In ultima etapă, jucătorii intrați din postura de rezerve, Radu și Neicu,  au reușit cea mai spectaculoasă fază a meciului.

 

Cursă,  Constantin Radu pe dreapta, pătrunde în careu e întâmpinat de portarul Stoian și pasează în partea opusă pentru Marius Neicu, iar acesta trimite cu capul din 6 metri și înscrie simplu. Din păcate , gazdele au reușit să egaleze în minutele de prelungire la o fază fixă prin Valentin Alexandru .

 

CSM Slatina : I. Pop – Al. Dinu, Sălcianu, Gherghe, Mitran – Trașcu (M. Manea 58′), D. Toma, Dav. Oprescu (C-tin. Radu 58′), Cr. Dinu (Trancă 70′) – Doman (cpt.) (Necșulescu 84′), Al. Popovici (Neicu 58′)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu