Vedița Colonești s-a transformat din club de drept privat într-unul de drept public! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Vedița Colonești s-a transformat din club de drept privat într-unul de drept public!

 



O modificare de structură organizatorică în ceea ce privește clubul din Colonești a trecut și ea cu brio de votul membrilor CEx.

Astfel ACS Vedița Colonești M.S., persoană juridică de drept privat, și-a cesionat activitatea și lotul din Liga 3 către o echipă cu aceeași denumire, fără M.S. la final, însă noua formă juridică este una de drept public.

S-a aplicat o schimbare, de la privat la public, la care visează, însă în sens invers, suporterii Stelei în privința echipei din Ghencea. Prin absurd, dacă Vedița ar promova în Liga 2 și apoi ar dori să acceadă în prima ligă, nu ar putea să facă acest lucru, deoarece nu ar avea drept, așa cum nu are nici Steaua.

”Aprobă cu majoritate de voturi (un vot împotrivă) cesionarea activității fotbalistice și a dreptului de participare în competițiile organizate de FRF, de la Asociația Clubul Sportiv Vedița Colonești M.S., persoană juridică de drept privat către Asociația Clubul Sportiv Vedița Colonești, persoană juridică de drept public”, a fost decizia CEx, ai căror membri au aprobat și dezafiliarea ACS Vedița Colonești M.S. și afilierea ACS Vedița Colonești.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu