Petrolul și Vedița , deplasări grele ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Petrolul și Vedița , deplasări grele !

 



Etapa a IV a,  a debutat cu o surpriză. Viitorul Dăești a fost învinsă cu 2-0 pe teren propriu de echipa secundă a Universității Craiova. Meciuri grele și pentru reprezentantele Oltului. Prima care intră în luptă este echipa antrenată de Mircea Voicu. Petrolul Potcoava va juca pe terenul liderului C S M Alexandria. Sezonul acesta pare a fi sezonul echipelor din Teleorman, CSM Alexandria și Cetate Turnu Măgurele.  Petrolul Potcoava are 2 puncte în primele trei etape și a marcat doar un gol prin Adrian Vlad.

 

Nici echipa din Alexandria nu excelează  la capitolul ofensiv. După  primele trei etape are doar 4 goluri marcate, pentru un lider este puțin. Marcatorii celor 4 goluri sunt : Cosmin Ciocoteală 2, Robert Jerdea, Sabin Iakabfi câte 1 gol. Apărarea însă este neatinsă până acum, nimeni nu a reușit să marcheze în poarta celor din Alexandria

 

Partida de la Alexandria va fi condusă de Mihai Motan la centru, asistenți, Ștefan Mincu, ambii din Târgoviște și Răzvan Tudor din Craiova. Observator Iulian Radu din București , pentru arbitrii și Romel Crăciun din Giurgiu pentru joc.

 

Ultimele două partide ale etapei se vor disputa sâmbătă 17 septembrie. Cel mai important pentru noi va fi cel de la Călimănești dintre echipa locală Cozia și Vedița Colonești. Este timpul ca echipa din Colonești să puncteze ceva în clasament, altfel situația devine îngrijorătoare. În primele trei jocuri Vedița nu are nici o realizare, zero goluri marcate, zero puncte. Adversarul a reușit să strângă 4 puncte deși a marcat doar un gol. Are, în schimb a doua cea mai buna apărare după Alexandria.

 

Partida de la Călimănești va fi condusă de Robert Dumitru Mormeci, la centru, asistenți, Marian Tunsoiu și Viorel Pânzaru , toți din Brașov. Observatori : Elena Mușețoiu din Pitești și Marian Cătănescu din Craiova.

 

Etapa 4 – 14 septembrie 

Viitorul Dăești – Universitatea Craiova 2 0-2

 

16 septembrie 2022, 17 00

Minerul Costești – Cetatea Turnu Măgurele

CSM Alexandria – Petrolul Potcoava

 

17 septembrie 2022, 17, 00

Cozia Călimănești – Vedița Colonești

Sporting Roșiori – Flacăra Horezu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu