Fiul lui Jean Barbu la Colonești ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Fiul lui Jean Barbu la Colonești !



Vedița Colonești are toate motivele să fie revelația sezonului de primăvară. Transferurile efectuate de stafful administrativ, dau speranțe suporterilor în  noul sezon. Ultimii jucători legitimați la Colonești sunt : atacantul Cătălin Barbu, fiul lui Jean Barbu, fostul jucător de la Astra Gabi Matei și portarul Dario Calotă (2005) de la Câmpulung. Sâmbătă, 28 ianuarie elevii lui Mircea Stan vor susține primul examen în noua formulă. Pe terenul sintetic de la Bradu, Vedița Colonești va întâlni  A C S Speed Academy Pitesti, locul 2, liga a IV a Argeș.


”Vreau să mai aducem doi-trei jucători tineri, tot ce am transferat până acum sunt jucători cu experiență. Nu mai vreau pași greșiți, competiția este scurtă și trebuie să strângem punctele pe care le-am risipit în sezonul de toamnă. Am acoperit toate posturile, au toate motivele să joace la victorie fiecare partidă. Sâmbătă vor juca primul amical după care vor pleca în cantonament” ne-a declarat primarul Nicolae Stan.


Cătălin Barbu s-a născut la 5 august 1999 la Pitești. Atacantul piteștean a debutat în divizia A în sezonul 2019-2020 în tricoul echipe Chindia Târgoviște. Barbu a mai evoluat 3 sezoane la F C Argeș, în liga secundă, unde are 47 de meciuri și  a marcat 8 goluri. 


Gabriel Eugen Matei este născut la 26 februarie 1990 la Curtea de Argeș. Postul preferat, fundaș dreapta. Matei a debutat în prima ligă în sezonul 2008-2009 cu Internațional Curtea de Argeș. A mai evoluat la : Pandurii, Steaua, Concordia, Academica Clinceni, șamd.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu