Oltul Curtișoara și IRIS Titulescu au încheiat la egalitate în primul amical al sezonului. - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Oltul Curtișoara și IRIS Titulescu au încheiat la egalitate în primul amical al sezonului.

 


 Sâmbătă, echipa de ligă a III a, Oltul Curtișoara a  întâlnit, pe terenul sintetic din Curtișoara, liderul ligii a IV a, IRIS Titulescu. A fost un test util pentru ambele echipe, mai ales din punct de vedere fizic. Partida s-a disputat pe o suprafață de joc acoperită de un strat subțire de zăpadă,  care a solicitat jucătorii la un efort suplimentar.

 

Primii care au deschis scorul au fost oaspeții prin Alin Burcea, un jucător care  în tur a fost împrumutat la Lupii Profa. Gazdele au egalat în ultimul sfert de oră prin Robert Băjan și astfel partida s-a încheiat la egalitate 1-1. Cei doi antrenori au folosit toți jucătorii aflați la dispoziție la ora jocului, inclusiv cei aflați în vederea transferării. 


Oltul Curtișoara are ca obiectiv o poziție cât mai bună în clasament și un număr de puncte care să-i asigure un play-out cât mai liniștit. Pentru asta este nevoie de câteva  transferuri. 


Până la această oră, echipa lui Dan Ignat a reușit să perfecteze trei achiziții. Este vorba despre mijlocașii, Cătălin Albu ( Filiași) și Liviu Bărbulescu ( ACS Caracal) și fundașul stânga, Alex Mandangiu ( ACS Caracal).  A plecat, Andronache.


IRIS are ca obiectiv promovarea în liga 3, motiv pentru care va trebui să formeze un lot valoros și omogen, în perioada ce va urma. In afară de repatrierea lui Alin Burcea, echipa lui Florin Olteanu a mai adus doi jucători de la ACS Caracal, Dascălu și Butoi . 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu