Lupii din Profa au început sezonul, așa cum l-a încheiat pe cel anterior, în forță. - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Lupii din Profa au început sezonul, așa cum l-a încheiat pe cel anterior, în forță.

 


Start cu dreptul pentru Lupii Profa în Cupa României, ediția 2024-2025! Miercuri după-amiază, în faza Regională, deținătoarea trofeului a câștigat pe teren propriu cu 2-1  în fața lui Urban Titu, din județul Dâmbovița, echipă promovată în această vară în Liga 3. Cele două goluri ale celor din Profa au fost marcate de Cristi Matei și Gheorghișor, jucător intrat pe parcursul jocului. Singura reușită a Urbanului a fost semnată de Manole.

 

 

Iată echipele de start :

 

Lupii Profa : Pîrvu – Feraru, Badea, Mitrache, Oprea – Furtună, Burcea, Vladu – Coman, Matei, Vătui.

 

Urban Titu : Curiman – M. Vlad, Răuță, Vîrtej, Șerban – Manole, Sima, Vasilescu, Dicu –  Logofătu, A. Ilie.

 

Disputa cu Urban Titu a fost primul meci oficial disputat de ACS Lupii Profa în noul sezon. Pe 13 iulie, formația olteană va înfrunta, în deplasare, pe CSL Nanov, din Teleorman, în cel de-al doilea joc din cadrul grupei 1 a Regiunii 5 Sud-Vest.

 

 

Pentru cei care vor să însoțească echipa în deplasarea de la Nanov, organizatorii au pus la dispoziție, gratuit,  un autocar. Sunt așteptați câți mai mulți suporteri pentru a  fi alături de jucători în tentativa lor de a obține un rezultat care să o ajute să câștige grupa 1.


Vă reamintim că cele două câștigătoare ale grupelor 1 și 2 vor juca finala pentru câștigarea Regiunii 5 sud-vest și se va califica  în în turul următor unde va întâlni o echipă de liga a III a


Din Turul 1 intră alături de cele șapte câștigătoare ale fazelor regionale și 69 de echipe din Liga 3, participând, astfel, un număr total de 76 de cluburi. Din Turul 2 intră ultimele 19 echipe din Liga 3, cele mai bine clasate în sezonul precedent, și cea mai slabă din sezonul trecut al Ligii 2, iar în Turul 3 vor intra și restul formațiilor din Liga 2, 19 la număr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu