Oltul Curtișoare se reunește pe 15 iulie 2024 - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Oltul Curtișoare se reunește pe 15 iulie 2024

 

Beniamin  Enache - 2018 , jucător crescut de Viitorul Băleasa

Lotul echipei de fotbal Oltul Curtișoara se reunește pe data de 15 iulie 2024, la stadionul din localitate, în vederea pregătirii  celui de-al doilea sezon de Liga 3. In sezonul de primăvară echipa lui Dan Ignat a avut un final de sezon foarte bun

 

 

Acum, pretențiile sunt mai mari, echipa a căpătat experiență, suporterii așteaptă o poziție în clasament peste cea din anul de debut, asta ar însemna un loc în primele patru echipe.


Conducerea tehnică  rămas aceiași, despre componența lotului este prematur să discutăm, chiar dacă s-au produs modificări majore.

 

”Ne-am despărțit de câțiva jucători, unii foarte importanți în angrenajul echipei în sezonul trecut. A fost o vară solicitantă din acest punct de vedere. Au plecat : Cristea, Pisăru, Neicu, Ionescu, Răcăleanu, Șerban, Tecuceanu și Mandangiu și se pare că vor mai pleca. Le mulțumim tuturor și le urăm succes pe viitor. Am reușit să legitimăm până la aceast oră 6 jucători tineri, foarte talenatați. Mă refer aici la frații Enache, Beniamin și Emanuel, Andrei Cîrciumaru, Alex Dinu de la Turnu Măgurele, Stavarache și Ene Mario de la CSU Craiova”, ne-a declarat Dan Vărzaru.

 

Vom reveni cu amănunte pe parcursul pregătirilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu