Oltul Curtișoara , test edificator după eliminarea din cupă. - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Oltul Curtișoara , test edificator după eliminarea din cupă.

 


După meciul din cupă pierdut la limită, Oltul Curtișoara a susținut un amical pe teren propriu cu Sporting Roșiori. A fost un test reușit, echipa de bază se pare că începe să prindă contur. La finalul celor 90 de minute, gazdele s-au impus la limită cu scorul de 3-2 după ce la pauză conduceau cu 2-0. Pentru Oltul a marcat , Jianu, Ene ( foto ) și Băjan iar pentru oaspeți Mădălin Dudoiu, o dublă.

 

Cu precizarea că în formula de bază pot apărea modificări, în prima repriză Dan Ignat a folosit o formulă de echipă pe care o vrea conturată până la startul campionatului. În  repriza secundă au fost folosiți toți jucătorii aflați la dispoziție la ora partidei. Vă reamintim că în această vară, în lotul echipei antrenate de Dan Ignat,  s-au produs  o serie de modificări. 


Au fost legitimați sau urmează să fie legitimați 6-7 jucători noi. Este vorba despre: Enache, Beniamin și Emanuel, Andrei Cîrciumaru, Alex Dinu de la Turnu Măgurele, Claudiu Negoescu de la CSM Slatina, Stavarache și Ene Mario de la CSU Craiova

 

 

Echipa continuă pregătirile la stadionul din localitate. Următorul amical al echipei din Curtișoara se va juca sâmbătă în nocturnă de la 20:30 la Cârcea iar peste o săptămână cu Vedița Colonești.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu