Retrospectivă liga a V a. Haiducii Iancu Jianu, o nouă forţă a seriei a II a ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Retrospectivă liga a V a. Haiducii Iancu Jianu, o nouă forţă a seriei a II a !


Seria a II a, ediţia 2018 – 2019 pare o ”afacere” în doi.  Haiducii Iancu Jianu şi Viitorul Leoteşti s-au separat de restul competitoarelor , chiar dacă nu s-au scurs decât 9 etape.  În meciul direct însă, liderul, Haiducii Iancu Jianu s-au impus categoric cu scorul de 5-1.

1 A C S Haiducii Iancu Jianu 9 8 0 1 48-7 24

La startul ediţiei, după evdarea celor de la Balş şi Slătioara în primul eşalon judeţean, cei care cunosc fotbalul din zonă, mergeau pe mâna Leoteştilor. Nimeni nu anticipa parcursul aproape perfect al Haiducilor din Iancu Jianu, mai ales că în ultimele două ediţii, echipa se clasa de obicei pe la mijlocul clasamentului.

Rivalitate veche, cele două echipe şi-au disputat supremaţia şi cu alte ocazii, cea mai disputată fiind cea din 2013-2014. In sezonul actual de toamnă, Haiducii, au un parcurs, aproape perfect, singura sincopă, fiind înfrângerea la limită de la Voineasa, din etapa a 11 a.

Ce a stat la baza ascensiunii echipei de fotbal, aflăm chiar de la antrenorul echipei, Nicușor Nicola.

„Cred că primul şi cel mai important lucru, care a atras după sine toate reuşitele noastre, a fost susţinere totală  din partea unui mare iubitor de fotbal care preferă să rămână în spatele gesturilor sale. Am avut asigurat din partea sa, tot ce trebuie pentru a obține rezultate” povestește antrenorul Nicola.

La o simplă analiză, atrage atenția diferența foarte mare la numărul de goluri marcate, intre locul unu şi locul doi, aproape dublu. Echipa din Iancu Jianu are o medie de peste 5 goluri pe meci.

“La începutul sezonului, am fost inspirați şi l-am transferat de la A S Voineasa pe, Ionel Anghel, un atacant pur sânge care fructifică , aproape, toate ocaziile de gol. Ne dă siguranţă prin reuşitele sale”  încheie antrenorul din Iancu Jianu.

Golgheterul echipei Anghel Ionuţ - 18 goluri
Cea mai frumoasa victorie – Haiducii Iancu Jianu – Viitorul Leoteşti 5-1
Cea mai urâtă înfrângere A S Voineasa – Haiducii Iancu Jianu 2-1
Cele mai multe goluri marcate într-o partida A S Iancu Jianu – Unirea Pîrşcoveni 12 - 0
Cele mai multe goluri primite A S Morunglav – Haiducii Iancu Jianu 3-7

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu