Un nou stadion modern. - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Un nou stadion modern.


Dragoş şi  Adrian Pavăl vor să construiască un stadion nou. Pentru ca investiţia să-şi justifice utilitatea, planurile fraţilor Pavăl includ şi susţinerea unei echipe locale de fotbal.

Frații Pavăl intenționează să ridice noul stadion în municipiul Bacău, pe locul „gropii polivalente”, în locul unde Primăria voia inițial să amenajeze o sală a sporturilor. Patronii Dedeman au avut o serie de discuții cu conducerea Primăriei Bacău, ei intenționând să ridice stadionul din fonduri proprii, iar apoi să doneze construcția municipalității.
Subiectul a reapărut în prim plan joi, la semnarea unui contract la Spitalul Județean, eveniment la care erau prezenți și reprezentanții Agenției Naționale de Investiții (ANI), instituție care a avut la rândul său discuții cu municipalitatea, pe tema stadionului din Bacău. Cu o doză mică de invidie, putem spune că, slătinenii, au şi ei contribuţia lor la ridicarea stadionului respectiv, Cozile interminabile de la  Dedeman Slatina, stau mărturie.
"Banii și proiectul există, compania Dedeman este serioasă, sunt convins ca acest parteneriat va merge mai departe”, a declarat  senatorul Dragoş  Benea. Politicianul a precizat că, în urmă cu un an, CNI „nu a zis nu”, însă între timp au început discuțiile Primăriei cu Dedeman.

Arena ar costa în jur de 25 de milioane de euro şi va avea 25.000 de locuri. Stadionul va arăta  precum  cel din oraşul german Regensburg care are un număr de locuitori asemănător Bacăului.  Arena ar urma să găzduiască meciuri de fotbal, dar şi alte evenimente, de genul concertelor etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu