C S M Slatina transferă un fost stelist ! - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

C S M Slatina transferă un fost stelist !

CSM Slatina s-a reunit. Nume noi în lotul slătinenilor. Favorită la barajul din vară,  CSM Slatina a păstrat în mare parte lotul de jucători, însă, aşa cum era de aşteptat, s-a întârit cu câţiva jucători în perspectiva meciurilor de la baraj, implicit a promovării în Liga a III-a.

CSM Slatina a  transferat un jucător cu experienţă. Este vorba despre fundaşul central Bogdan Panait ( foto stânga ), 35 de ani, jucător care a trecut, în decursul carierei pe la Petrolul Ploieşti, FC Vaslui, Steaua Bucureşti, dar şi pe la formaţiile din străinătate FC Tiraspol şi Aris Limassol. Bogdan Panait vine de la formaţia din eşalonul secund, Metaloglobus. 

Un alt transfer în care se pun mari speranţe, este mijlocaşul stânga de 19 ani, David Oprescu, nimeni altul decât  fiul fostului antrenor, Dan Oprescu, care în vara anului trecut a mai bifat o promovare în Liga a III-a, a semnat cu CSM Slatina, . Tânărul fotbalist,  s-a despărţit în această iarnă de formaţia Flacăra Horezu, aflată pe locul al doilea în C3, pentru a pune umărul la promovarea grupării slătinene.

Lotul prezent la reunire: Sorin Gavriş, Robert Priseceanu -  Simion Velcu, Mircea Scheau, Cristian Preda, Andrei Bărbuţi, Mihăiţă Mateiaşi, Valeriu Preda, Gabriel Precup, Ovidiu Popescu, Florin Tudor, Adrian Stănică, Constantin Radu, Andrei Bîră, Grigore Ceapă, David Oprescu, Bogdan Panait, Daniel Turlea, Eduard Belu, Eugen Militaru, Marian Manea, Mihai Stancu. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu