Ion Pârvulescu produce în continuare în ciuda faptului că, şcolile particulare de fotbal, apar ca ciupercile. - Arena Olteana

Latest

Singurul ziar de sport din Olt

Pagina microbistilor
Aici gasesti istoria fotbalului din acesta zona

Ion Pârvulescu produce în continuare în ciuda faptului că, şcolile particulare de fotbal, apar ca ciupercile.

Sursa Foto : Facebook- Adrian Nita

Ion Pârvulescu  continuă să-şi pună amprenta asupra sportului rege la nivel naţional. Slătineanul Adrian Niță ( primu din stanga jos ), sportiv descoperit de cel mai longeviv antrenor de fotbal din Olt, reuşeşte să ajungă la cea mai titrată echipă de seniori din România, FCSB.

 

Ionel Dănciulescu, Claudiu Niculescu sau Ionuţ Luţu. Sunt doar câţiva fotbalişti de renume ai României descoperiţi de antrenorul Ion Pârvulescu. Ultima revelaţie marca Pârvulescu este slătineanul Adrian Niţă. În urmă cu trei ani, Adrian, pe atunci un puşti de 13 ani, simplu şi foarte tăcut, dar care s-a remarcat prin calităţile sale sportive a avut şansa să facă parte din echipa antrenată de Ion Pârvulescu. In perioada respectivă, antrenorul Pârvulescu îşi ţinea antrenamentele la fosta scoală nr 10. A fost dat afară fără nici o explicaţie,după care s-a mutat pe terenul L P S. Nu a renunţat  şi a continuat să creadă în copiii săi.

Convins că acest copil trebui să ajungă pe culmile cele mai înalte ale fotbalului, în urma cu un an și jumătate, Pârvulescu a mers cu Adrian la selecția pentru formarea lotului național de juniori. Aici, slătineanul s-a remarcat, fiind cea mai mare surpriză a evenimentului. Patru echipe de top ale României îl doreau pe tânărul antrenat de Pârvulescu. În cele din urmă, slătineanul a ales să-și continue activitatea sportivă la FCSB.

Educatia, ambiția deosebită, talentul și echilibrul au fost principalele atuuri ale slătineanului pentru a ajunge acolo unde orice sportiv își dorește. Recent, Adrian a fost cooptat în echipa de seniori a FCSB, alături de care se află în cantonament în Spania. Potrivit unor declarații făcute în presa centrală, directorul sportiv FCSB, Mihai Stoica, a avut numai cuvinte de laudă la adresa slătineanului.
Sursa : Olt TV si Arena Olteana


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu